Preţul gigacaloriei rămâne la 100 lei plus TVA în această iarnă

Preţul gigacaloriei va rămâne, în această iarnă, la 100 lei plus TVA, iar subvenţia va fi acordată pentru toţi bucureştenii, a anunţat duminică (3 octombrie 2010) într-o conferinţă de presă, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

‘În urma unei analize serios făcute, am decis suportarea subvenţiei la gigacalorie şi în această iarnă, pentru toţi bucureştenii’, a precizat Oprescu, subliniind că efortul bugetar va fi de 226 milioane lei (52 milioane euro), până la finele iernii.
În plus, acesta a spus că doreşte să rezolve problema „găurii negre” care se numeşte RADET. „În acest an, în luna noiembrie am să prezint Consiliului General un raport şi un proiect de reorganizare a serviciului, pentru ca această stare de incertitudine să se încheie.

Citeste si:  Ponta: Dacă va trebui să îl numesc pe Băsescu premier în 2016, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte

Vreau ca anul viitor să nu mai avem această problemă”, a subliniat prof. dr. Sorin Oprescu. Acesta a menţionat că reorganizarea RADET a început de un an, printr-o evaluare ale cărei concluzii vor fi prezentate CGMB săptămâna viitoare şi care vor sta la baza unor măsuri de reorganizare a servicului pentru ca anul viitor să nu mai existe probleme. Sorin Oprescu a spus că evaluatorii au propus o concesionare a RADET.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close