Radu Mazăre pleacă în concediu fără plată, în Papua Noua Guinee

Primarul din Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat marţi (5 octombrie 2010) că pentru următoarele 12 zile îşi va lua concediu fără plată şi va pleca în vacanţă în Papua Noua Guinee, ţară unde nu a mai fost până acum.

Edilul a declarat, după o şedinţă a Consiliului local, că o să facă scufundări, vizite, o să se dea cu zmeul şi că o să vadă dacă „o fi ceva pe acolo” ce va putea „aplica” şi la Constanţa. „Poate o să fie ceva, lumea este largă. Ştiţi că Guineea Ecuatorială are un produs intern brut pe cap de locuitor de două ori cât România? Ştiţi? Nu ştiţi! Ştiţi că Botswana are un produs intern brut pe cap de locuitor mai mare decât România?

Citeste si:  Construcţiile şi imobiliarele "prevestesc" un final îndepărtat al crizei

Vreţi să vă mai dau explicaţii?… De ce trăim noi cu impresia că numai aici se învârt lucrurile? Că aici nu se învârt, ci în altă parte se învârt!… Brazilia e a şaptea economie a lumii acum”, a precizat Mazăre, întrebat fiind de ziarişti cu ce l-ar putea inspira noua destinaţie turistică, astfel încât să aducă noutăţi la Constanţa. Primarul Radu Mazăre este cunoscut ca un împătimit al sporturilor extreme şi al destinaţiilor turistice exotice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata