Uleiul de argan, elixirul tinereţii – reducere 5%

Acidul linoleic, unul dintre acizii Omega-6, care este prezent în uleiul de argan într-o concentraţie de trei ori mai mare faţă de uleiul de măsline (29-36%), are rolul de a menţine integritatea celulelor şi de a repara ţesuturile


Cu toţii trăim într-o eră comercială, în care marile companii cosmetice se întrec în strategii de marketing  ingenioase, ne atrag cu ambalaje sofisticate, reclame promiţătoare şi arome îmbietoare. Cu toate acestea, în ultima perioadă asistăm la o reîntoarcere spre natură, iar cele mai noi reclame ne informează că produsul X sau Y este îmbogăţit cu ingrediente naturale, ce posedă efecte miraculoase. Există chiar linii dedicate, care au la bază un anumit ulei sau unt natural. Un astfel de ulei preţios este uleiul de argan.

L’Oreal, Galénic, Babor, sunt doar câteva nume mari din industria cosmetică care au creat game pe baza uleiului de argan. Şi dacă proprietăţile minunate ale acestui ulei sunt recunoscute şi apreciate chiar de profesioniştii din industria cosmetică, de ce să nu utilizăm acest ulei în forma lui pură şi naturală, cu mult mai multe beneficii şi la un cost final mult mai mic.

Uleiul de argan este extras din fructele arganierului (Argania Spinosa), un arbore  care se întâlneşte doar în sudul Marocului, la poalele Munţilor Atlas. Acest ulei preţios a fost utilizat de secole în ritualul tradiţional de înfrumuseţare, datorită proprietăţilor regenerante, protectoare şi nutritive.

Datorită conţinutului ridicat de acizi graşi nesaturaţi, uleiul de argan contribuie la restabilirea filmului hidrolipidic al pielii.

Acidul linoleic, unul dintre acizii Omega-6, care este prezent în acest ulei într-o concentraţie de trei ori mai mare faţă de uleiul de măsline (29-36%), are rolul de a mentine integritatea celulelor. Uleiul este foarte bogat şi în tocopheroli (vitamina E), ce îi conferă excelente proprietăţi hidratante, nutritive şi de protecţie împotriva radicalilor liberi şi a factorilor externi.

Utilizarea regulată a uleiului de argan menţine nivelul optim de hidratare, restructurează şi dă pielii un aspect catifelat şi mătăsos;  previne apariţia ridurilor inestetice şi ajută la păstrarea elasticităţii, prin repararea ţesuturilor; prin acţiunea vasodilatatoare şi antiinflamatoare, acizii graşi menţin pielea mai tonică. Este un ulei potrivit pentru orice tip de piele, se absoarbe uşor în epidermă şi nu lasă urme grase.

Utilizat în masajul corpului, uleiul de argan are un efect regenerant, previne şi atenuează vergeturile, menţine pielea hidratată şi catifelată, iar datorită conţinutului de acizi graşi, produsul previne apariţia varicelor şi combate celulita.

Uleiul de argan este excelent şi pentru tratarea unghiilor şi a părului. Fortifică şi hrăneşte firul de păr, tonifică scalpul, conferă părului strălucire şi fineţe. Pentru întărirea unghiilor casante şi fragile se recomandă aplicarea unui amestec de ulei de argan şi suc de lămâie, în părţi egale, care se lasă să acţioneze întreaga noapte.

 

Prezentare: Recipient, 100 ml

Ingrediente: Ulei de argan, 100% pur

Producator: Argantalis Sarl, Maroc

Preţ: 72 lei

Cititorii Revistei Financiarul.ro beneficiază de o REDUCERE de 5% la cumpărarea acestui produs.

Efectuând comanda de pe www.financiarul.ro, veţi cumpăra acest produs la preţul promoţional de 68 lei

 

Produs 100% natural, oferit de Magazinul de produse cosmetice Naturissimo
Contact: 0742 – 420248, E-mail: [email protected]

Loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. andreea spune

    Fetelor si eu am folosit si folosesc ulei de argan e miraculos

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!