Primăria lui Iacob-Ridzi bagă 67 milioane de euro în telegondola din Parâng

Febra asfaltărilor, avalanşa de investiţii şi alocarea unor sume incredibile pentru sărăcia în care se zbate ţara anunţă demararea prematură a campaniei electorale a PDL. Şi astfel, asistăm la o Românie ruptă în două: una a zonelor portocalii, cu străzi asfaltate şi investiţii de lux, şi alta jerpelită, cu împrumuturi externe pentru achitarea pensiilor şi cu muritori de foame, îngenuncheaţi de exploziile în lanţ ale creşterii preţurilor şi cu subţieri dramatice ale veniturilor, susţine Cotidianul.ro.

Din România portocalie face parte şi Petroşani, condus de primarul pedelist Tiberiu Iacob-Ridzi, soţul veşnic cercetatei de DNA Monica Iacob-Ridzi, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Citeste si:  Emil Boc: Convenţia Naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie

După ce anul trecut s-a aflat în centrul unui scandal din cauza alocării a şase milioane de lei pentru un studiu de fezabilitate în vederea construcţiei unei telegondole în Parâng, primarul Iacob-Ridzi a finalizat încredinţarea unui contract în valoare de peste 67 milioane de euro pentru realizarea telegondolei. Contractul a fost câştigat, după câteva runde de contestaţii, de către firma Kranz Eurocenter SRL, Piteşti, ca lider de asociaţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close