Schwarzenegger i-a arătat lui Medvedev cum să se antreneze la sala de forţă

Arnold Schwarzenegger, guvernatorul statului California şi totodată unul dintre cei mai mari culturişti din istorie, i-a oferit preşedintelui rus Dmitri Medvedev un antrenament special într-o sală de forţă după o zi pe care cei doi oficiali au consacrat-o înaltei tehnologii, relatează France Presse.

‘Nu am vorbit numai de investiţii, dar şi de sport’, a scris preşedintele rus pe site-ul de microbloguri twitter, unde putea fi văzută o fotografie în care Schwarzenegger, în cămaşă şi cravată, îi arată exerciţii pe un aparat. ‘Dimineaţa mea începe întotdeauna în sala de sport’, a scris Medvedev lângă fotografia respectivă. ‘Mulţumesc pentru un antrenament bun’, a replicat Schwarzenegger.

Citeste si:  Rusia anunţă manevre fără precedent, implicând peste 100 de avioane de luptă

Guvernatorul american, fost Mister Olympia, a mers de asemenea la shopping la GUM, un mall faimos din Piaţa Roşie, de unde a cumpărat haine sport, a relatat agenţia RIA Novosti. La ieşirea din GUM, el a fost aclamat de mai mulţi admiratori. Pe parcursul carierei sale de actor, Arnold Schwarzenegger a interpretat inclusiv rolul unui poliţist rus în pelicula ‘Red Heat’, un film apărut pe vremea fostei Uniuni Sovietice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close