În ultima zi din octombrie se trece la ora de iarnă

România va trece, în noaptea de 30/31 octombrie 2010, la ora Europei Orientale, ora 4.00 devenind ora 3.00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor în vigoare, trenurile de călători urmând să plece din staţiile de formare după ora oficială de vară până la ora 4.00, iar cele care au ora de plecare după 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale, informează CFR Călători.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la capăt.
Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 31 octombrie 2010, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare.

Citeste si:  Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege privind un regim mai sever de executare a obligaţiilor autorităţilor publice
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close