Programul „Rabla”, ultimele zile: cu cât poţi obţine acum de la speculanţi vouchere de 3.800 lei

Paradoxal, ultimele săptămâni ale programului „Rabla” 2010 nu aduc şi ieftiniri-record ale tichetelor primite în schimbul maşinii casate. Deşi pe piaţă mai sunt aproximativ 45.000 de vouchere, proprietarii acestora nu vor să mai lase din preţ. Fenomenul are loc chiar în condiţiile în care termenul de valabilitate a tichetelor, 23 noiembrie, bate la uşă iar, după această dată, ele îşi pierd orice valoare.

„În mod neaşteptat, intermediarii cer circa 1.100-1.200 de lei pentru un cupon valoric de 3.800 de lei, la fel ca săptămânile trecute, şi nu dau semne că şi-ar diminua pretenţiile”, a declarat pentru gândul Dan Ştefan, dealer auto din Capitală.

În plus, acestea precizează că un eventual cumpărător de maşină nouă ar trebui să depună maximum trei vouchere la dealerul pentru care a optat, cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare. „Documentaţia trebuie depusă la Administraţia Fondului pentru Mediu(AFM) în timp util pentru ca actele să fie verificate. Am avut multe probleme cu tichete falsificate de-a lungul timpului”, precizează sursa citată. În prezent, preţurile cerute de intermediarii de vouchere sunt chiar mai mari decât în urmă cu câteva luni.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.