Emil Boc a intenţionat să îşi dea demisia după aflarea deciziei Curţii Constituţionale

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, miercuri seară, 3 noiembrie, după şedinţa de Guvern, la Palatul Victoria, unde a avut cu premierul Emil Boc o discuţie de aproximativ 30 de minute.

Emil Boc a vrut să îşi dea demisia dar a fost convins să renunţe de către unii colegi de partid, susţin surse din PDL. Se pare că acesta a fost şi unul din subiectele discutate la întâlnirea cu Traian Băsescu din seara trecută, potrivit Adevărul.

Curtea Constituţională a constatat, miercuri, că există un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern, ca urmare a retragerii Legii educaţiei din Senat, de către Executiv.

Citeste si:  OTV, amendat cu 20.000 de lei pentru încălcări ale legislaţiei audiovizuale privind asigurarea imparţialităţii

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy susţine că, „în mod logic”, unul dintre reprezentanţii PDL sau al Preşedinţiei la CC a decis că asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei este neconstituţională şi că el nu vede motive reale pentru ca Uniunea să rămână la guvernare în aceste condiţii.

Citește și
1 Comentariu
  1. tit spune

    Ce caterinca ieftina!
    Boc nu o sa-si dea demisia, va fi fortat sa si-o scrie. de catre tatuc.

    trebuie sa fii tantalau cu acte sau din pdl sa crezi asa ceva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata