Trei societăţi din turism scot la vânzare active din patrimoniu, începând de luni (8 noiembrie 2010)

SC Mamaia SA, SC Litoral SA şi SC Neptun-Olimp SA scot la vânzare în noiembrie 2010, active din patrimoniu la preţuri de pornire care însumează 7,487 milioane euro, potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Este vorba despre societăţi care activează în domeniul turismului intrate în procesul de privatizare în acest an, la care statul deţine acţiuni, prin MDRT. Metoda folosită în toate cele trei cazuri este licitaţia publică cu strigare competitivă (sau olandeză).
Licitaţia organizată la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programată deschiderea documentaţiei de participare, în prezenţa ofertanţilor.

Citeste si:  Copil de 12 ani din Braşov, împuşcat mortal de un alt copil

Activele SC Neptun-Olimp SA scoase la vânzare sunt ‘Complex FALEZA Galaţi’ cu teren aferent în suprafaţă de 3586,74 metri pătraţi (mp) şi două terenuri intravilane din Neptun, în suprafaţă de 3.000 metri pătraţi, respectiv 5.483,73 mp.
Pentru licitaţia organizată la SC Mamaia SA şi SC Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmând ca a doua zi să aibă loc şedinţa de deschidere a documentelor de participare, în prezenţa ofertanţilor.

De asemenea, SC Mamaia SA scoate la vânzare ‘Vila Turistică Mamaia’, cu teren în suprafaţă de 2.145 mp, şi ‘Complex Hotelier Mamaia’, cu teren în suprafaţă de 2.329 mp, precum şi mijloacele fixe şi obiectele de inventar ale celor două active.
SC Litoral SA licitează ‘Sediu Administrativ Hotel Bucureşti B’ cu teren în suprafaţă de 692 mp, ‘Magazie propagandă’ cu teren aferent în suprafaţă de 712 mp, precum şi mijloacele fixe şi obiectele de inventar aferente.

Citeste si:  Rusia cumpără 50 de avioane Boeing 737 pentru Aeroflot
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata