Sute de bilete la Bingo Metropolis aruncate

Mai mulţi oameni din Satu Mare ne-au reclamat faptul că, din informaţiile lor, firma Metropolis, organizatoarea jocului de Bingo de la Antena 1, le-au aruncat cotoarele biletelor pe marginea drumului, cele destinate urnei din platoul de filmare. Acest lucru le-a fost sesizat de mai mulţi localnici din Hareţ, judeţul Vrancea, care au găsit biletele lor. Firma organizatoare se apără şi transmite prin directorul de marketing, Ion Bradea, că a fost un accident rutier cu un TIR care transporta către topitoria aflată undeva în Bacău biletele de Bingo care au participat la joc, anunţă Puterea.

Totalul veniturilor declarate este mai mic decât suma din cont

Citeste si:  Berlinul oferă spre vânzare avioane de luptă folosite

Firma care organizează Superbingo Metropolis este societatea Phoenix Games SRL Bistriţa. Ea a fost înfiinţată în anul 2000 de către Petru Rus şi Radu Chifa, care deţine fiecare câte 50% din acţiuni, iar administrator este Vasile-Eugen Cosma. Conform datelor publicate pe site-ul ANAF în 2009, Phoenix Games a raportat pierderi de 1,6 milioane de lei, de 2,4 ori mai mari decât în 2008, la o cifră de afaceri de 29,6 milioane de lei. Mai mult, datoriile totale ale societăţii bistriţene la 31 decembrie 2009 erau de 69,6 milioane de lei, de peste 20 ori mai mari faţă de 31 decembrie 2008. Aceste datorii au fost raportate în condiţiile în care, la aceeaşi dată, firma avea în cont 33,6 milioane de lei.

Citeste si:  Fermierii români mai au la dispoziţie cinci zile pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafaţă

La 31 decembrie 2008, firma Phoenix Games avea în cont (Casa şi conturi) suma de 183.136 de lei. Deşi în 2009 a înregistrat cheltuieli mai mari decât veniturile, bilanţul la 31 decembrie 2009 menţionează suma de 33.644.043 de lei la categoria (Casa şi conturi), adică un plus de 33,46 milioane de lei în cont.

Dacă presupunem că firma nu a plătit nimic în 2009 şi toate cheltuielile din bilanţ au ajuns la capitolul “datorii”, totalul veniturilor declarate este mai mic decât suma aparută în cont.

Citeste si:  Patru judecători, printre care şi preşedintele UNJR, candidează pentru funcţia de membru CSM
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close