Târg de joburi în străinătate, pentru medici! Vezi unde poţi să pleci şi cât poţi să câştigi!

Ca si cand nu este suficient ca medicii romani isi cauta pe toate caile oferte pentru a se angaja in strainatate, in noiembrie si decembrie personalul medical are posibilitatea sa-si gaseasca un loc de munca afara in cadrul Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice, care se va desfasura in 4 orase din Romania, informeaza Incont.ro.

La targ vor participa 20 dintre cele mai cunoscute agentii de recrutare la nivel european, care vor oferi medicilor si farmacistilor romani locuri de munca in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Germania, Spania sau tarile nordice. Iar salariile sunt incomparabile cu cele din Romania, remuneratia unui medic putand ajunge si la 200.000 de euro pe an.

Citeste si:  Eugen Tomac a fost ales preşedinte al PMP

Potrivit organizatorilor, in perioada noiembrie-decembrie, patru mari centre universitare vor gazdui Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa.

Cei interesati sa-si gaseasca un job in strainatate, in domeniul medical, pot participa la targul care se va desfasura in urmatoarele orase:

  • 13 – 14 noiembrie – Cluj Napoca, Hotel City Plaza (Str. Sindicatelor nr. 9-11)
  • 20 – 21 noiembrie – Timosoara, Hotel Continental (Blvd. Revolutiei, nr. 5)
  • 27 – 28 noiembrie – Iasi, Hotel Traian (Piata Unirii, Nr. 1)
  • 4 – 5 decembrie – Bucuresti, Rin Grand Hotel (Str. Vitan-Barzesti, nr. 7D)
Citeste si:  Ludovic Orban: Nu noi am băgat RADET în faliment, ci cei care au condus Primăria Capitalei
Citește și
2 Comentarii
  1. Dr. Dre spune

    o sa fim tratati de mama omida jr. ….. in curand !!!

  2. andreea spune

    ce sanse au asistentii medicali de a-si gasi un job la acest targ, mai ales cei care nu-s vorbitorii unei limbi de circulatie internationala, ori cunosc o limba straina la nivel incepator? sunt asistenta medicala si as vrea sa discut pe aceasta tema cu alti asistenti medicali care intentioneaza sa participe la acest eveniment. multumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata