EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,11 RON
(+0.12%)
GBP
5,36 RON
(+0.04%)
CHF
4,50 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.44%)
BYN
1,67 RON
(+0.12%)
CAD
3,07 RON
(+0.21%)
RSD
0,04 RON
(-0%)
AUD
2,94 RON
(+0.42%)
JPY
0,04 RON
(+0.22%)
CZK
0,18 RON
(-0.19%)
INR
0,05 RON
(0%)

Tombola HIDROPLASTO şi-a desemnat primii câştigători

Comunicat de presă

Geanina Rotariu şi Andrei Marian Duduţă se vor bucura în curând de ferestre şi uşi din PVC marca ROPLASTO pentru întreaga locuinţă. Ei sunt primii doi câştigători ai tombolei organizată de compania HIDROPLASTO, în colaborare cu magazinele ADMIR, din Botoşani.

„În această perioadă, în care cuvântul de ordine este CRIZĂ, compania HIDROPLASTO se extinde şi intenţionează să-şi consolideze imaginea pe piaţă. În acest context se înscrie şi campania promoţională derulată de HIDROPLASTO în perioada august – octombrie 2010. În cadrul acestei campanii, oferim lunar, prin tragere la sorţi, ferestre şi uşi din PVC cu geam termopan marca ROPLASTO pentru întreaga locuinţă a câştigătorilor”, a declarat Cătălin Silegeanu, General Manager al companiei HIDROPLASTO SRL.

Campania promoţională organizată de HIDROPLASTO se derulează în perioada august-octombrie 2010, primele două taloane câştigătoare fiind extrase în data de 25 august.

Pe 25 septembrie 2010 vor fi extrase alte două taloane câştigătoare, ultimii doi beneficiari ai premiilor puse în joc urmând a fi cunoscuţi la extragerea programată pentru data de 25 octombrie.

Campania se adresează tuturor celor care fac cumpărături de minim 30 de lei de la orice magazin ADMIR. Pe lângă bonul fiscal, cumpărătorii intră şi în posesia unui talon de participare la tombola cu premii constând în ferestre şi uşi din PVC cu geam termopan marca ROPLASTO, pentru întreaga locuinţă. Pentru validarea premiilor, câştigătorii trebuie să păstreze şi să prezinte şi bonul fiscal aferent talonului de participare la tombolă.

________

Compania HIDROPLASTO face parte din concernul german BESAGROUP şi este furnizorul complet de produse şi tehnologii în construcţii.

Specializată în sisteme complete de hidroizolaţii, sisteme complete de etanşare a rosturilor, sisteme complete pentru dilataţie, profile pentru îmbinări simple şi mobile, sisteme complete pentru poduri (lagăre şi suporţi elastomerici, dispozitive de acoperire a rosturilor), firma deţine toate certificările europene, iar prin echipele specializate execută lucrări de înaltă complexitate, cu garanţii de până la 39 de ani.

De curând, HIDROPLASTO a inaugurat la Botoşani o fabrică de uşi şi ferestre marca ROPLASTO. Compania germană ROPLASTO oferă pe toate meridianele lumii, de peste 50 de ani, profile PVC de cea mai înaltă calitate, pentru sisteme de tâmplarie pentru uşi şi ferestre cu geam termopan, destinate să satisfacă cele mai stricte exigenţe.

Seriile de profile PVC marca ROPLASTO sunt caracterizate printr-o mare diversitate, fiind adaptabile atât pentru construcţia de tâmplărie PVC clasică, precum şi pentru soluţii constructive complexe, din categoria celor întâlnite în faţadele poliedrale, acoperişurile-pergolă, cupolele vitrate. Noua unitate de producţie de uşi şi ferestre din Botoşani respectă toate exigenţele de fabricaţie ale firmei germane, atingând, astfel, parametrii de calitate care au impus marca ROPLASTO în întreaga lume.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata