Pentru cine vărsa lacrimi Şoric

Caz fără precedent: în doi ani la Inspectoratul Poliţiei Judeţene Neamţ, condus de comisarul Aurelian Şoric, nu s-a luat nici o declaraţie în 2.195 de dosare cu infracţiuni grave; iar în anul 2010 nu au fost înregistrate alte 84 de dosare tâlhării, şantaje, violuri. Judeţul era condus de grupurile de interlopi Mararu, Mironescu şi Ţâţâ. Şeful IPJ Şoric şi adjuncţii săi sunt cercetaţi prealabil, penal.

Probabil – apreciază România liberă – situaţia de la Neamţ seamănă cu cele din alte judeţe ca Brăila, Constanţa, Galaţi, Dolj, unde au avut loc reglări de conturi sângeroase.

Citeste si:  Piaţa de PC-uri a crescut cu 19% în trimestrul IV din 2010, graţie tabletelor PC

Timp de patru ani, cât comisarul-şef Aurelian Şoric a condus Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Neamţ, legea a fost încălcată flagrant, iar răufăcătorii au dormit fără griji. Aceasta este principala concluzie a anchetei derulate de ofiţerii Corpului de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), în ultimele zece zile, în instituţia păstorită de comisarul Şoric.

Conducerea IPJ Neamţ a dat dovadă de interes scăzut în activitatea de destructurare a celor trei grupări din judeţ („Mararu”, „Mironescu” şi „Ţâţâ” – n.r.), iar inspectorul-şef nu şi-a făcut datoria …”, se arată în raportul făcut public, ieri, de chestorul Aurel Vlădulescu, şeful Corpului de Control al MAI.

Citeste si:  Optimiştii au o trăsătură comună: sunt mereu în întârziere
Citește și
1 Comentariu
  1. Nutu spune

    Dragi cetateni ai Romaniai la Roznov Neamt este un macel.Consilierul local PRM care raspunde de comisia economica a orasului Roznov a reusit performanta sa vanda aproape tot ce se putea facilitand licitatii din bani publici consilierului local PDL Viorel Miron.STROIE IOAN consilierul PRM este si invatator la scoala din localitate are porecla de „DIRECTORUL” a distrus acestv oras si nimeni nu ii face nimic.DNA TREZIREA CA TRECETI PE LANGA MAFIOTI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata