EUR
4,84 RON
(+0.02%)
USD
4,39 RON
(+0.49%)
GBP
5,39 RON
(+0.26%)
CHF
4,53 RON
(+0.3%)
BGN
2,47 RON
(+0.38%)
BYN
1,82 RON
(+1.1%)
CAD
3,18 RON
(+0.25%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,91 RON
(-0.43%)
JPY
0,04 RON
(+0.47%)
CZK
0,18 RON
(-0.75%)
INR
0,06 RON
(+0.42%)

Elena Udrea: Nu cred că prezenţa mea în brandul de ţară al României ar fi o soluţie

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat miercuri, 2 decembrie, că nu se gândeşte ca imaginea ei să fie parte a brandului de ţară. Întrebată dacă s-a gândit să facă parte din brandul de ţară după modelul premierului italian Silvio Berlusconi în Italia, Udrea a spus că nu intenţionează să facă acest lucru.

„Nu cred că prezenţa mea în brandul de ţară al României ar fi o soluţie. Doamne fereşte! Asta ar mai lipsi!”, a afirmat ministrul, care a organizat la sediul PDL Bucureşti o întâlnire a parlamentarilor şi democrat-liberalilor din Consiliul General al Municipiului Bucureşti cu jurnaliştii, de Ziua Naţională a României.

Ea a precizat că a început o serie de discuţii cu regizorul Stere Gulea pentru promovarea imaginii turistice a României prin intermediul filmelor.

„Gândim o posibilitate de a ne promova prin filmul românesc. (…) Putem gândi un parteneriat în care să cofinanţăm filme în care să apară secvenţe de pe Transfăgărăşan, din Bucovina sau din Deltă”, a spus democrat-liberala.

Udrea a mai arătat că ministerul pe care îl conduce poartă discuţii cu TAROM pentru ca sigla de ţară să fie amplasată pe avioane şi în aeroporturi.

Ea a susţinut că începând de anul viitor campania de promovare a brandului turistic al României va lua amploare prin parteneriatul cu Facebook, Lucian Bute şi mai nou şi cu echipa de fotbal Steaua.

Elena Udrea a criticat Primăria Capitalei pentru neaccesarea fondurilor europene privind promovarea Bucureştiului.

La întâlnirea de la sediul PDL Bucureşti, unde a fost arborat un drapel naţional de 9 metri, au participat Roberta Anastase, Sorina Plăcintă, Cristian Boureanu, Brânduşa Novac, Daniel Geantă, Cristian Poteraş, Romeo Raicu.

„Prin arborarea acestui drapel am vrut să dăm un semnal de Ziua Naţională pentru importanţa care ar trebui să se acorde însemnelor naţionale”, a subliniat Udrea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata