EUR
4,84 RON
(+0.02%)
USD
4,41 RON
(+0.1%)
GBP
5,40 RON
(+0.77%)
CHF
4,54 RON
(+0.55%)
BGN
2,48 RON
(-0.32%)
BYN
1,84 RON
(-0.04%)
CAD
3,19 RON
(-0.07%)
RSD
0,04 RON
(+0.01%)
AUD
2,90 RON
(+1.04%)
JPY
0,04 RON
(+0.24%)
CZK
0,18 RON
(+0.13%)
INR
0,06 RON
(+0.54%)

Modificări pe harta cerului României

Ministerul Transporturilor vrea sa transforme Aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa), pana in 2012-2013, intr-unul rezervat zborurilor business si VIP, urmand ca traficul low-cost sa fie mutat pe Aeroportul Otopeni, iar operatorii acestor curse vor avea costuri mai mari si vor majora pretul biletelor.

Intr-un stat si o capitala europeana, cu o evolutie normala, transformarea aeroportului Baneasa este absolut necesara. Este un pas foarte important si un mesaj foarte bun pe care il da statul roman si un mesaj foarte bun pentru bucuresteni, scrie 9am.ro.

Astfel, in vara anului viitor va fi finalizata reorganizarea interioara a aeroportului, valoarea investitiei fiind de un milion de euro, majoritatea curselor vor fi cu aeronave de capacitate redusa, respectiv opt-zece locuri, si minim 80% din numarul pasagerilor sunt business. De asemenea, vor exista terminale dedicate pentru aviatie generala si VIP.

Boagiu a spus ca pretul unui bilet low-cost nu ar trebui sa fie majorat cu mai mult de 4,5 euro in urma mutarii curselor pe aeroportul Otopeni.

Citește și
1 Comentariu
  1. MARIAN spune

    EXPROPRIERE AEROPORT OTOPENI-LASATA PE MANA INCAPABILIOR SI A CLANURILOR

    JOSNIC-MURDAR-CEA MAI MIZERA EXPLICATIE DATA DE ASA ZISI ANGAJATI PUBLICI (IN REALITATE CLANURI FAMILIALE) COPII-FRATI-SURORI-UNCHI-MATUSI-NASI SI FINI, PE IEI CHIAR NU-I VEDE DNA-UL, CA FAC DEMERSURI ANTISOCIALE, CA DIN CAUZA NEPREGATIRII PROFESIONALE TIN PE LOC DEZVOLTAREA ROMANIEI-PRIN NEACORDAREA PUNCTULUI DE VEDERE ASUPRA PLANULUI DE URBANISM GENERAL AL COMUNEI TUNARI (CE ATRAGE NEDEZVOLTAREA ACESTEIA PRIN BLOCAREA DE EMITERE A AUTORIZATIILOR DE CONSTRUCTIE SI INDEPARTAREA POTENTIALILOR INVESTITORI), CONDITIONEAZA ACORDAREA P-CTULUI DE VEDERE PENTRU PUG-L COMUNEI TUNARI DE FAPTUL CA :EDILII COMUNEI TUNARI SA PREVADA IN PUG-UL COMUNEI RETEAUA DE CALE FERATA PE CARE AEROPOPRRTUL OTOPENI AR DORI SA O MATERIALIZEZE IN PROIECTUL DE DEZVOLTARE-LUCRU CE SE REALIZEAZA LEGAL PRINTR-O HOTARARE DE GUVERN SI NU SA SCOATA CASTANELE DIN FOC CU MANA EDILILOR COMUNEI TUNARI-IMPLICIT AL LOCUITORILOR ACESTEIA DIN URMA.

    LIPSA DE VOINTA SI DE CAPABILITATE A IMPLICARII FACTORILOR IMPLICATI-RESPECTIV CONDUCEREA AEROPORTULUI OTOPENI-A PRIMARIILOR OTOPENI SI TUNARI (FIRMA CE A REALIZAT PUG-UL ) CAT SI A CONDUCERII CONSILIULUI JUDETEAN ILFOV SI GUVERNULUI- CARE NU SUNT IN STARE SA FACA O SEDINTA COMUNA PRIN CARE SA CADA DE ACCORD PE O SOLUTIE COMUNA DE DEZVOLTAREE A ZONEI DE NORD A CAPITALEI IMPLICIT A DEZVOLTARII AEROPORTULUI OTOPENI CAT SI A LEGATURII ACESTEIA CU NOUL TRONSON DE AUTOSTRADA BUCURESTI – PLOIESTI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata