Udrea anunţă campanii electorale pe internet: Dacă nu eşti acolo, nu exişti

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, în cadrul unui eveniment despre turismul românesc, că aproape toţi politicienii români sunt „atenţi la ce se întâmplă pe internet” şi că viitoarele campanii electorale se vor desfăşura prin intermediul mediului online.

„Pe internet putem afla oricând, orice. Mai degrabă uit acasă telefonul, dar nu şi iPhone-ul, care mă ajută să aflu orice. Politicienii acordă şi ei o mare atenţie la ce se întâmplă pe internet. Mai toţi au conturi de Facebook, bloguri. Campaniile electorale viitoare se vor desfăşura prin intermediul internetului, pentru că toată comunicarea se mută acolo. Mesajul ajunge mult mai uşor la oameni, decât prin intermediul clipurilor la televizor sau a panourilor electorale. Se pare că şi presa online va câştiga teren în faţa celei tradiţionale”, a spus Elena Udrea citată de Realitatea.net.

În opinia acesteia, toată lumea foloseşte internetul pentru promovare, pentru cunoaştere. „Dacă nu eşti acolo, nu exişti”, a precizat ministrul Elena Udrea, la un eveniment de prezentare a reţelei Facebook ca instrument de marketing pentru promovarea domeniului turismului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata