Elena Udrea: Bătălia noastră e cu televizorul, PSD şi PNL nu ne încurcă, sunt de ignorat

Preşedintele PDL Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat sâmbătă (11 decembrie 2010) că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, întrucât partidele de opoziţie, PSD şi PDL, sunt de ignorat pentru că nu au programe şi se ceartă între ele.

„Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat – două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu.

Citeste si:  Kremlin: De azi, Crimeea intră în componenţa Federaţiei Ruse

Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie”, a spus Udrea în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare al PDL Ilfov.
Ea a arătat că actualul Executiv a luat măsurile potrivite în moment de criză, iar PDL a avut o atitudine „responsabilă” şi „curajoasă” luând măsuri dure astfel încât România să poată trece cu bine de criză.

„Dacă azi sondajele de opinie, cele reale, arată că PDL, în urma acestei atitudini oneste, curajoase la acest moment, a pierdut din popularitate, tot această analiză arată că PDL are toate şansele să-şi revină în încrederea populaţiei pe măsură ce efectele măsurilor pe care le-am luat se vor vedea începând cu 2011”, a afirmat preşedintele PDL Bucureşti.

Citeste si:  2012. Maiaşii nu s-au înşelat!

Udrea a mai spus că actualul Executiv a guvernat „aşa cum nu a făcut-o nimeni în 20 de ani” arătând că în acest moment „toată ţara e un şantier”. „Peste tot se lucrează de când PDL e la guvernare, în toata ţara sunt şantiere deschise – drumuri, autostrăzi, cartiere de locuinţe, lucrări de canalizare, lucrări de regularizare de cursuri de râuri. Acest guvern a reuşit să găsească bani pentru investiţii şi a reuşit să atragă şi fonduri europene.

Guvernul Tăriceanu nu reuşise să aducă niciun euro în ţară”, a conchis Elena Udrea. După încheierea discursului său, ministrului Turismului i-au jucat o festă tocurile şi s-a împiedicat când a coborât de la tribună, pe scări, clătinându-se serios câţiva paşi şi dând impresia că va cădea, însă a reuşit să se sprijine de un perete, iar apoi a râs de întâmplare.

Citeste si:  Medicii de familie germani ies la atac contra planurilor de reformă din sănătate
Citește și
2 Comentarii
  1. doina spune

    La ce te astepti de la un asemenea specimen uman? Sa priceapa ce inseamna democratia, functionarea statului dupa lege si valoarea ideilor? Pentru ea, in afara „tocurilor” de firma e valoroasa numai turma care sa behaie frumos pe semitonul dictat de PD-l. Fratilor, nu mai e de trait cu astia, trebuie nu doar trantiti la pamant, ci bagati dupa gratii!

  2. maria spune

    dupa mine ea este o femeie frumoasa si i-ar sta mai bine in industria modei decat in politica,nu prea are mutra si expresie de om care sa-l intereseze de altii,femeilor asa cochete le pasa foarte mult de ce au ele si cum arata ele.ar fi cazul sa nu mai fim fraieriti noi romanii suntem oare chiar asa de orbi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close