Cel mai bun gadget din lume, Acer Iconia se va comercializa în România cu aproape 6.000 de lei

Notebook-ul Acer Iconia a câştigat competiţia ‘Last Gadget Standing’, desfăşurată în cadrul expoziţiei Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, aparatul urmând să fie disponibil şi în România din februarie 2011, la un preţ de 5.999 lei, inclusiv TVA.

‘Iconia Touchbook dovedeşte din nou faptul că Acer dezvoltă şi reinventează concepte IT. Notebook-ul nostru cu două ecrane de 14′ reprezintă soluţia perfectă pentru navigarea pe Internet, deschiderea de materiale multimedia şi lucrul cu aplicaţii de productivitate, oferind o experienţă vizuală unică’, a declarat, marţi, într-un comunicat de presă, Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Acer România.

Iconia este un notebook dual all-point multi-touch ce reprezintă soluţia optimă pentru utilizatorii interesaţi de echipamente care să deţină atât caracteristici de laptop, cât şi de tablet. Aparatul celor de la Acer are preinstalat sistemul de operare Windows 7, iar materialele multimedia, datele şi aplicaţiile de comunicare şi navigare pe internet sunt afişate pe ecranele duale de 14 inci.
Totodată, utilizatorii au la dispoziţie o tastatură virtuală în format Qwerty full-sized, aceştia putând să înregistreze gesturi care să deschidă instant aplicaţii sau site-uri favorite printr-o singură mişcare a mâinii pe ecran, cu ajutorul programului ‘Gesture Editor’. Pe lista gadgeturilor nominalizate s-au aflat:

camera digitală Fujifilm FinePix Real 3D, Fujitsu Scanner, camera video portabilă Looxcie Wearable Bluetooth, telefonul mobil Samsung Nexus S cu versiunea 2.3 a sistemului de operare Android, eBook-ul Barnes and Noble NookColor, noua generaţie de procesoare Intel – Sandy Bridge, căştile SoundCage Sonomax, şi Sifteo Cubit – cubuleţe wireless care interacţionează între ele şi alcătuiesc diverse jocuri în diverse combinaţii.

Toate cele 10 produse aflate în competiţie au fost nominalizate de către jurnalişti şi bloggeri, cu ajutorul opiniilor adresate de către cititori. Acer Iconia se va comercializa într-o configuraţie unică în toată lumea, în România urmând să ajungă în magazine începând cu luna februarie 2011 la un preţ recomandat de 5.999 lei, TVA inclusă.

Compania Acer, înfiinţată în anul 1976, este Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, până în prezent sprijinind Jocurile Olimpice de Iarnă Vancouver 2010, la fel urmând să se întâmple şi în cazul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Acer Group are 7.000 de angajaţi în întreaga lume, iar veniturile estimate pentru 2009 s-au ridicat la 17,9 miliarde de dolari.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.