Clienţii care au dat BCR în judecată, obligaţi să plătească 100.000 de lei băncii

– Tribunalul Muncipiului Bucuresti a decis joi plata cheltuielilor de judecata cerute de Banca Comerciala Romana (BCR) clientilor nemultumiti, de 100.000 lei, in procesul de suspendare a platii ratelor pentru grupul al doilea al clientilor nemultumiti BCR, alcatuit din 88 de persoane, scrie Ziare.com

„Instanta a hotarat sa respinga cererea reclamantilor (oamenilor din grup), admitand plata cheltuielilor de judecata cerute de BCR, in suma de 100.000 lei”, potrivit unui comunicat transmis vineri de liderul grupului clientilor nemultumiti ai bancii, Violeta Vasilioglu.

Citeste si:  Codul unei cărţi de credit se poate cumpăra cu doar 2 dolari

Aceasta a mentionat ca grupul de clienti este alcatuit din 88 de persoane.
„Acesti oameni au solicitat suspendarea platii ratelor la credite, pana la solutia definitiva si irevocabila a instantei in procesul de fond, pentru ca nu au bani sa mai plateasca (multi sunt bugetari care au suferit reduceri salariale).

Decizia instantei nu numai ca a anulat cererea acestor oameni (aflati in imposibilitate de plata), dar, in plus, a mai adaugat un bir pe capul lor”, a spus Vasilioglu, care a adaugat ca nu a primit inca motivarea scrisa a instantei.

Citeste si:  Un raport al Comisiei Europene critică tarifele bancare “opace”

Clientii nemultumiti ai Bancii Comerciale Romane au deschis, in luna octombrie, primul proces colectiv impotriva bancii. Primul termen de judecare a fost pe 24 octombrie 2011. In noiembrie, Tribunalul Bucuresti a respins cererea clientilor nemultumiti ai Bancii Comerciale Romane de a suspenda plata ratelor pana la judecarea procesului de fond. Clientii au facut recurs, dar au pierdut.

Citește și
2 Comentarii
 1. marko spune

  Felicitari BCR! Cred ca vei ajunge cea mai mare agentie imobiliara si vei avea si cele mai multe tarabe!

 2. sorin vladescu spune

  OK ! daca banca forteaza nota si calca pe cadavre se poate rezolva ; si clientii pot boicota banca si atunci sa vezi schimbare de sigla :
  BCR- BANCA SI SERVICII ( IMOBILIARE , IMBRACAMINTE SECOND HAND , REPARAM INCALTAMINTE UZATA ).
  BCR-TE IUBIM !
  De fapt e o lege a evolutiei, cel mai mare rau se transforma in cel mai mare bine -doar prin caderea sistemului bancar lucrurile pot fi aduse la nivel global, pe un fagas normal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close