Elena Udrea, contra-exemplu pentru femeile liberale

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost prezentată sâmbătă (22 ianuarie 2011) drept contra-exemplu femeilor liberale care au participat la prima Conferinţă judeţeană a femeilor liberale din Tulcea.

„Aveţi nevoie de modele în politică pentru a înţelege că de munca alături de bărbaţi este nevoie şi atunci când nu este campanie. Trebuie să ne mobilizăm pentru a crea proiecte, pentru a înfiinţa organizaţii, pentru a face fundaţii, iar modelul trebuie găsit de dumneavoastră, dar nu cel gen Udrea”, a declarat Dana Varga, consilier al fostului prim-ministru liberal Călin Popescu-Tăriceanu.

Citeste si:  Prima creştere generală a pieţei de asigurări, după aproape trei ani

Ea a susţinut că modelul său a fost Felicia Meleşcanu, iar în prezent Norica Nicolai este modelul unei femei puternice în politică. „Am avut norocul şi prilejul de a avea un alt model de femeie puternică ce nu a trebuit să poarte nici tocuri, nici genţi de firmă, despre care nu s-au auzit fel de fel de bârfe ca despre Elena Udrea. Este vorba de Norica Nicolai, care mi-a inspirat şi îmi inspiră în continuare încredere”, a susţinut Varga.

Vicepreşedintele Organizaţiei naţionale a femeilor liberale, Svetlana Preoteasa, secretarul general al organizaţiei, Adriana Stancu, consilierul local Corona Petrescu au participat, sâmbătă, la Tulcea, la prima Conferinţă judeţeană a femeilor liberale, prilej cu care Eugenia Geampalia a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei judeţene a femeilor liberale. „Succesul de azi reprezintă rodul muncii în echipă. Rezultate extraordinare nu poţi obţine de unul singur, deoarece nimeni nu poate să joace rolul unei echipe întregi…

Citeste si:  Am destituit toţi directorii RAAN, declară Constantin Niţă

Sunt convinsă că nu vor exista probleme pe care să nu le putem rezolva împreună”, a susţinut Geampalia. Ea a spus că pentru alegerile din 2012 doreşte cel puţin dublarea numărul femeilor liberale care sunt primari, în momentul de faţă din cele 10 funcţii de primari deţinute de liberali, două fiind ocupate de femei membre PNL.
La rândul său, vicepreşedintele organizaţiei naţionale a femeilor liberale, Svetlana Preoteasa, a anunţat că, după Conferinţa naţională a femeilor liberale, programată pentru luna martie, se intenţionează semnarea unui pact de neagresiune şi de susţinere reciprocă cu Organizaţia naţională a tinerilor liberali.

Citeste si:  Fondul locativ, dezvoltat printr-o strategie la nivel naţional
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close