Jennnifer Aniston şi Ashton Kutcher printre favoriţii la Zmeura de Aur

Jennifer Aniston şi Ashton Kutcher, alături de starurile seriei „Twilight”, Kristen Stewart şi Robert Pattison, se află în postura deloc de invidiat de a se număra printre favoriţii galei de anul acesta a premiilor Zmeura de Aur, premii dedicate celor mai lamentabile şi deplorabile performanţe actoriceşti, informează luni (24 ianuarie 2011) Reuters.

Aflate la cea de-a 31-a ediţie, Premii Razzie sunt organizate de Fundaţia Golden Raspberry ca un antidot la atmosfera „importantă” şi „plină de sine” care cuprinde Hollywood-ul înainte de Gala Oscar. Câştigătorii acestor premii, determinaţi în conformitate cu peste 600 de voturi, vor fi anunţaţi într-o ceremonie organizată la Hollywood la 26 februarie, cu o zi înainte de Oscaruri. Deloc suprinzător, majoritatea starurilor nominalizate nu participă la ceremonie.

Citeste si:  25 de bănci din zona euro nu au trecut testele BCE

Două dintre excepţii, notabile de altfel, vin din partea a două actriţe care a doua zi au câştigat şi câte un Oscar, dar pentru filme diferite – Sandra Bullock, anul trecut pentru filmul „All About Steve” şi Halle Berry în 2005 pentru „Catwoman”. „The Twilight Saga: Eclipse”, ultimul film al francizei despre conflictul dintre vampiri şi vârcolaci, conduce în clasamentul favoriţilor pentru Zmeura de Aur, alături de filmul fantasy 3D „The Last Airbender”, fiecare cu câte 9 nominalizări.

„Sex and the City 2”, filmul ce prezintă aventurile sexuale trăite de trei femei aproape de vârsta a treia, le urmează de aproape cu şapte nominalizări. Toate aceste pelicule vor concura pentru titlul de cel mai prost film al anului alături de comedia romantică „The Bounty Hunter” cu Jennifer Aniston şi de parodia cu vampiri „Vampires Suck”, ambele cu câte 4 nominalizări.

Citeste si:  Summiturile NATO ca indicator al atmosferei din cadrul Alianţei şi din relaţiile cu partenerii săi externi

Jennifer Aniston, nominalizată pentru titlul de cea mai proastă actriţă, va avea de înfruntat concurenţa făcută de un personaj colectiv – toate cele patru actriţe din „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, care au fost nominalizate împreună. La aceaşi categorie mai intră în competiţie Miley Cyrus („The Last Song”), Megan Fox („Jonah Hex”) şi Kristen Stewart („Twilight”).
Ashton Kutcher este nominalizta la categoria cel mai prost actor pentru două filme – „Killers” şi „Valentine’s Day”, în timp ce partenerul lui Jennifer Aniston din „Bounty Hunter” Gerard Butler a atras la rândul său atenţia juriului „culegătorilor de zmeură”, la fel ca şi Taylor Lautner şi Robert Pattinson din seria „Twilight”.

Citeste si:  Rusia a testat cu succes o rachetă balistică, denumită "ucigaşul" scutului antirachetă american
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata