Preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad, către Gheorghe Nichita: Domnule primar, să vă fie ruşine pentru organizarea acestei manifestări !

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, l-a criticat luni (24 ianuarie 2011) pe primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, pentru organizarea defectuoasă a Zilei Unirii. Simirad consideră că Nichita se află în spatele manifestanţilor din Piaţa Unirii care l-au huiduit pe Traian Băsescu.

‘Ceea ce s-a întâmplat aici a fost o acţiune pe care n-o agreez şi îmi cer scuze ca demnitar care reprezint întreg Iaşiul. Nouă niciodată nu ne-ar fi dat în gând să încălcăm legile ospeţiei. Poate că această manifestare va rămâne în istorie ca una odioasă pe care au organizat-o cei nu simt ceea ce este ospeţia, care nu au onoare. Să mă ierte românii, să mă ierte ieşenii, să mă ierte cei care venit şi au dat curs acestei invitaţii care, de fapt, era o capcană organizată, aş spune eu, murdar.

Citeste si:  Sergiu Nicolaescu: Demisia mea din PSD este ca un divorţ - nepotrivire de caractere

Domnule primar, să vă fie ruşine pentru organizarea acestei manifestări!’, a declarat Simirad, care este convins că manifestanţii din Piaţa Unirii au fost aduşi cu autobuzul. Simirad l-a atacat, de asemenea, pe primarul Iaşiului, despre care a spus că nu se ridică la nivelul intelectual al predecesorilor săi.

‘Primarii mari ai Iaşiului erau nişte intelectuali de seamă şi părerea mea este că pentru prima dată s-a greşit atunci când noi nu am ales pe cine trebuie în această funcţie, făcându-ne de râs în această manifestare, anti orice vreţi dumneavoastră’, a mai spus Simirad.

Citeste si:  PDL conduce în topul iniţiativelor legislative în Parlament

La Iaşi sunt prezenţi, pe lângă preşedintele României, Traian Băsescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad, prefectul judeţului, Dragomir Sava Tomaşeschi.

Citește și
1 Comentariu
  1. rodica spune

    Eu nu sunt de acord ca ziua de 24 ianuarie sa fie transformata in zi de discursuri politice! Nu era cazul! Nu cred insa ca primarul poate sa faca ceva! Cum mai acuza pe mine ca sunt vinovata de recalcularea pensiilor militare ! Cum adica, nu mai stim sa gindim logic ? Primarul trebuia sa aduca oameni pro Basescu? Poate daca eram si eu pensionara si mi s-ar fi taiat pensia, faceam si eu scandal ! De ce nu se poate gandi in aceasta tara si corect ? De fiecare data trebuie un tap ispasitor ! Eu nu am nici o vina..altul da… si tot asa pana la sfarsitul lumii ! Unui mare intelectual, altul nu. Nu stiu cum se calculeaza nivelul intelectualului! Aveti cumva o unitate de masura si noi oamenii simpli( asa apelativ avem, cand nu sunt alegeri !..) nu stim? Cum se calculeaza ?Cine stie sa comunice. Vreau sa fac si eu niste aprecieri, in functie de formula. NU ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close