Cazarea pe o noapte în cel mai bun hotel din lume este de 39 de dolari

Aegean Sky Hotel, un hotel modest din insula grecească Creta, în care costul cazării se ridică la cel mult 39 de dolari pe noapte, a fost declarat de clienţii agenţiei de turism britanice TravelRepublic drept cel mai bun hotel din lume, informează marţi (25 ianuarie 2011) portalul hoteliermiddleeast.com.

În ciuda faptului că nu este un hotel de cinci stele, iar restaurantul său nu beneficiază de un bucătar-şef cu stele Michelin, opinia turiştilor britanici privind micuţul hotel din Creta a fost unanimă.

Citeste si:  Primul hamburger creat în laborator are textura cărnii, dar nu are aroma celui natural

‘Hotelul a fost evaluat cu 4,95 puncte dintr-un maximum de 5, ceea ce îl clasează pe primul loc într-un top al celor mai bune 20 de hoteluri din mai mult de 100.000 incluse pe site-ul nostru’, a declarat directorul TravelRepublic, Paul Furner, indicând că acest clasament a fost întocmit exclusiv în baza aprecierilor clienţilor agenţiei. Printre hotelurile din top-20 al celor de la TravelRepublic figurează de asemenea hotelurile Hilton din Dalaman (Turcia) şi Malta, precum şi Caesars Palace din Las Vegas.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata