Cadavrul celebrului om de televiziune Mike Bongiorno din Italia a dispărut din cimitir

Corpul lui Mike Bongiorno, care a fost decenii bune o vedetă a emisiunilor de divertisment şi jocuri din Italia şi care a murit în 2009, la vârsta de 85 de ani, a dispărut din cimitirul din Arona (nord-estul Italiei) unde fusese îngropat, anunţă AFP.

‘Suntem disperaţi’, a spus la postul Sky TG24 Daniela Bongiorno, văduva celebrului om de televiziune, după ce informaţia apăruse pe prima pagină a tuturor ziarelor. Familia a fost anunţată marţi la prânz de dispariţia cadavrului, care a avut loc în împrejurări neelucidate încă. Anchetatorii care au efectuat cercetări în interiorul şi în afara cimitirului au emis ipoteza că autorii furtului ar intenţiona să ceară o răscumpărare bogaţilor moştenitori ai lui Bongiorno.

Citeste si:  Anders Behring Breivik vroia să lovească şi Italia

Într-un comunicat, văduva şi cei trei fii ai fostului prezentator TV, în vârstă de 38, 31 şi 21 de ani, au lansat un apel la ‘simţ civic şi la respectarea celor sfinte’, adăugând că ‘Mike este în inima tuturor italienilor’. ‘Mike a făcut mereu bine acolo unde a putut şi nu merita un asemenea afront’, au spus ei, cerând oricui ar avea informaţii utile să ia legătura cu forţele de ordine, pentru a le ajuta ‘să rezolve această problemă dureroasă’.

Mike Bongiorno, italo-american născut la New York, a venit in Italia de copil, fiind considerat unul din fondatorii televiziunii italiene. El a dorit să fie îngropat în micul cimitir din Dagnente, aproape de Arona, unde avea o vilă, lângă lacul Maggiore, unde se adunau cu regularitate copiii şi nepoţii săi.

Citeste si:  Fiat avertizează că ar putea muta producţia modelelor Alfa Romeo în afara Italiei
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close