Reţelele de socializare au un rol tot mai mare în viaţa amoroasă

Un studiu britanic arată că site-urile de socializare joacă un rol important în poveştile de dragoste sau în aventurile de o noapte. Un sondaj realizat de revistele Shape şi Men’s Fitness indică faptul că reţelele de socializare sunt tot mai implicate în viaţa amoroasă şi sexuală a oamenilor, relatează Reuters.

Din cele 1 200 de persoane chestionate, 58% dintre bărbaţi cred că Facebook şi alte reţele de acelaşi fel permit cucerirea mai uşoară a unei femei decât metodele tradiţionale de ‘agăţare’. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, această cifră este mult mai mare în rândul femeilor – 80% au încredere în capacitatea de intermediere a reţelelor de socializare.

Citeste si:  Taxa auto va fi eliminata pentru masinile noi

În plus, sondajul arată că internetul intervine în toate stadiile relaţiei. Înainte de întîlnire, două treimi dintre persoanele chestionate au tastat numele pretendentului pe Google pentru a afla informaţii despre el. În sfârşit, culmea romantismului, aproape jumătate dintre ele au recunoscut că li s-au făcut avansuri prin mesaje postate pe Facebook. Prin urmare, buchetele de trandafiri, inelele şi serenadele pot merge la reciclare, încheie Reuters.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close