Colectarea datelor la Recensământul General Agricol 2010 s-a finalizat

Procesul de colectare din teren a datelor statistice la Recensământul General Agricol 2010 s-a finalizat în toate judeţele ţării, potrivit informaţiilor operative centralizate de Institutul Naţional de Statistică.

Recensământul General Agricol (RGA), primul desfăşurat în România după aderarea ţării la Uniunea Europeană, a început pe 2 decembrie, cu adunarea datelor din teren de către recenzori, pe baza declaraţiilor celor care desfăşoară activităţi agricole. Toate informaţiile obţinute în teren, în perioada 2 decembrie 2010- 31 ianuarie 2011, au caracter confidenţial şi vor fi folosite numai în scopuri statistice.

Citeste si:  Ieşenii sfidează criză: în 2010, cer mai multe autorizaţii de construire, faţă de 2009

Datele au fost culese prin interviu faţă în faţă de către recenzori pentru exploataţiile agricole fără personalitate juridică, şi prin autoînregistrare, sub îndrumarea recenzorilor şefi/coordonatorilor, la unităţile cu personalitate juridică, în activitatea de recenzare fiind implicaţi un număr de 30.000 de recenzori, 5.000 recenzori şefi, 3.250 de coordonatori şi 140 recenzori pentru ancheta de control.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close