„Salarii” de bugetari. Vezi aici vilele bugetarilor de la vamă

– Cu seful in frunte, angajatii punctului de trecere a frontierei Siret s-au mutat in arest preventiv pentru 29 de zile, deocamdata.

Pe strada Castanilor din orasul Siret statea agentul sef Mihai Tocila. Barbatul a lucrat pana miercuri ca politist de frontiera in Vama Siret.
Locuinta are doua etaje. Multora li se poate parea cam impozanta ca sa fie ridicata dintr-o leafa de slujbas la stat de pana-n 2.000 de lei.

In vecinatate, pe Vasile Alecsandri, locuia un vames. Nici Simion Coroliuc nu s-a uitat la bani cand si-a facut vila care domina peisajul plin de case batranesti. Constructia a fost terminata de cel mult un an. Vecinii stiu cu ce se ocupa proprietarul, dar se feresc sa vorbesca prea multe.

Citeste si:  Preşedintele Băsescu solicită Parlamentului reexaminarea Legii ANI

In Suceava, pe strada Grigore Vindereu, isi are adresa Radu Lucanu, si el din lotul Siret. Si-a cladit casa in doar cateva luni spun cunoscutii.

Cei mai multi dintre barbatii retinuti sunt agenti si nu aveau functii mari. Exceptie face doar comisarul sef Aurel Anea. Are 46 de ani si pana la jumatatea lunii decembrie a fost seful vamii. A fost mutat apoi pentru ca avea rezultate slabe pentru ca, in mod ciudat, in luna ianuarie, sa se intoarca in functie. Acum, Anea este arestat preventiv pentru luare de mita si constituire de grup organizat.

Citeste si:  Băsescu: Iohannis să se întoarcă la Sibiu, să nu se facă muftiu la Bucureşti

Citiţi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata