Camerele de luat vederi sunt permise la procesul doctorului Conrad Murray

Procesul de luna viitoare al doctorului lui Michael Jackson va putea fi televizat, a stabilit judecătorul Michael Pastor de la Curtea Superioară din Los Angeles. Judecata urmează să înceapă la sfârşitul lunii martie 2011, informează BBC.

Doctorul Conrad Murray este acuzat de omucidere involuntară şi riscă până la patru ani de închisoare dacă este găsit vinovat. Se aşteaptă ca procesul să dureze circa 6 săptămâni. Judecătorul Pastor a spus că doreşte o ‘amplasare cât se poate de puţin stânjenitoare’ a camerelor TV în sala de judecată şi aşteaptă propuneri detaliate de la posturile locale.

Citeste si:  Copiii lui Michael Jackson prezenţi la concertul omagial desfăşurat la Bristol

La audierea preliminară de luna trecută, martorii au declarat că dr Murray a încercat să ascundă faptul că-i dăduse lui Michael Jackson propofol, un puternic anestezic chirurgical folosit mai ales în spitale. Un poliţist a mărturisit că dr Murray i-a spus că-i dăduse cântăreţului propofol după ce-i administrase droguri uşoare pentru a-l ajuta să doarmă. Avocaţii doctorului au vorbit despre faptul că sănătatea precară a lui Michael Jackson a contribuit şi ea la moartea lui, încheie BBC.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close