A fost fixată data la care va începe procesul lui Berlusconi

Judecătorul pentru ancheta preliminară a comunicat data la care va începe procesul lui Silvio Berlusconi, informează postul de televiziune Rai News. Procesul va începe la 6 aprilie 2011 fără o anchetă preliminară deoarece procurorii au considerat că „elementele capetelor de acuzare sunt evidente”.

Prim-ministrul este anchetat de către Parchetul din Milano pentru prostituţie cu minore şi abuz de putere. Judecătoarea Cristina Di Censo a anunţat că Silvio Berlusconi va fi judecat potrivit procedurii imediate începând cu 6 aprilie. Alături de prim-ministru sunt anchetaţi şi consilierul regional Nicole Minetti, impresarul Lele Mora şi directorul telejurnalului Tg4 transmis de postul de televiziune al lui Berlusconi, Emilio Fede. Cei 3 sunt acuzaţi de favorizarea prostituţiei, fiind consideraţi responsabili de racolarea fetelor care participau la petrecerile cu fond sexual din casa prim-ministrului.

Citeste si:  OCDE: Economia mondială se relaxează, dar Europa este în declin
Citește și
1 Comentariu
  1. Oprescu Narcisa Elena spune

    Pai da, ca de fiecare data, cum se schimba interesele politice…cum incepe aruncarea cu noroi! Cat timp a dus-o Italia bine cu el…nimeni nu a comentat nimic despre slabiciunile lui…ca sunt vechi, nu sunt noi, exact cum spunea fosta lui sotie in interviul acordat imediat dupa ce Berlusconi nu a mai fost premier. Acum ca era iar pe pozitii..s-au apucat de atac.Ce soc, va imaginati? Ca si cum n-ar fi prostitutie in intreaga Italie , de la cel mai mic nivel pana la cel mai inalt! Si populatia arata cu degetul…ironic, nu? Rade ciob de oala sparta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close