Sorin Ovidiu Vântu: Acest proces nu are nimic de-a face cu justiţia

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat marţi (15 februarie 2011), pe holurile Tribunalului Bucureşti, că procesul în care este implicat nu are ”nimic de-a face cu justiţia”, fiind consecinţa ”luptei sale directe cu Traian Băsescu”.

„Vreau să fac o scurtă declaraţie. Şi să reafirm faptul că acest proces nu are nimic de-a face cu justiţia şi este consecinţa luptei mele directe cu Traian Băsescu. Domnia sa a declanşat o vânătoare împotriva mea, folosind toate instituţiile. Începând de astăzi voi declanşa şi eu o vânătoare împotriva lui Traian Băsescu şi a oamenilor care îl sprijină”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.
Declaraţia a fost făcută, după ce judecătoarea Camelia Bogdan i-a permis omului de afaceri să plece din sala de judecată, unde se desfăşura procesul în care Vântu este judecat pentru favorizarea infractorului.

Citeste si:  Legea micii reforme în justiţie, adoptată de deputaţi

Vântu a solicitat instanţei să-i dea voie să plece deoarece are probleme de sănătate, el venind la Tribunalul Bucureşti într-un cărucior cu rotile. Judecătoare a fost de acord, însă i-a atras atenţia lui Vântu că trebuie să se prezinte la următoarele termene de judecată. „Eu am o fractură ce nu poarte fi momentan operată. Am venit în sala de judecată, dar nu promit că pot să stau la proces. Şi în timp de război, rănitul este tratat şi apoi este împuşcat”, i-a spus Vântu judecătoarei.

Citeste si:  RENATA COM IMPEX SRL - notificare privind deschiderea procedurii de faliment

Imediat ce omul de afaceri a părăsit Tribunalul, avocaţii săi au formulat o cerere de recuzare a judecătoarei Camelia Bogdan, cerere care va fi soluţionată de un alt complet de judecată. La termenul de marţi al procesului s-a prezentat şi preşedintele FSLI, Liviu Luca, citat în calitate de martor.

Citește și
1 Comentariu
  1. danut spune

    nu stiu cum va mai functiona justitia in tara asta . MIE RUSINE CA SUNT JURIST SI MA UIT LA COLEGI MEI ,JUDECATORI ,AVOCATI CUM ISI CALCA PE CONSTIINTA SINT ORBI SI BOLNAVI DE LACOMIE; CUM POTI SA NU TE AUTOSESIZEZI CU ASTFEL DE CAZ SE STIE DE AFACERILE LUI VINTU SI LUI LIVIU LUCA DE ANI BUNI CE NAIBA NE PROSTIM IN ASA HAL DAR NIMENI NU ARE CURAJUL SAI INFRUNTE PT CA SUNT ESTREM DE POTENTI FINANCIAR SI AU NEVOUIE DE CAPITAL ….IN CAMPANI ELECTORALE….. DLU LIVIU LUCA ESTE UNUL DIN CEI MAI DUBIOSI LIDERI DE SINDICAT DIN ULTIMUL DECENIU NU VA AUTOSESIZATI OAMENI BUNI CE MAI ASTEPTATI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close