Un judecător a respins recursul lui Beckham într-un proces de insultă şi calomnie

Un judecător federal din Los Angeles a respins recursul englezului David Beckham într-un proces de insultă şi calomnie împotriva revistei In Touch, care a dezvăluit o aventură extraconjugală a fotbalistului.

Avocatul lui Beckham, Richard B. Kendall, a anunţat că va face apel şi respinge afirmaţiile tabloidului despre fotbalistul însurat cu o fostă componentă a trupei Spice Girls, Victoria, care aşteaptă în această vară al patrulea copil. Judecătorul american Manuel Real a motivat decizia sa prin faptul că Beckham este o figură publică şi avocaţii săi nu au adus dovezi că In Touch a publicat povestea din răutate. Ela adăugat că acuzaţiile privind infidelitatea lui Beckham sunt de interes public.

Citeste si:  Fratele Madonnei este om al străzii şi doarme sub un pod

Elizabeth McNamara, avocatul revistei, susţine că publicaţia a făcut tot posibilul pentru a confirma detaliile furnizate de prostituata în cauză. Ea a adăugat că relatarea femeii se potriveşte perfect cu reputaţia de crai a fotbalistului englez. Revista nu a retractat acel articol, iar Beckham a dat în judecată In Touch în septembrie, solicitând daune de 25 milioane dolari.
Englezul a susţinut în audierea din ianuarie că se afla la Londra alături de tatăl său suferind, la momentul când revista susţinea că s-ar fi întâlnit cu Irma Nici. În urma unei investigaţii jurnalistice s-a demonstrat că Beckham s-a aflat în altă parte, decât susţinea el.

Citeste si:  O chinezoaică suferă de o boală rară care o face să pară mai bătrână cu 40 de ani
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata