EUR
4,84 RON
(+0.02%)
USD
4,39 RON
(+0.49%)
GBP
5,39 RON
(+0.26%)
CHF
4,53 RON
(+0.3%)
BGN
2,47 RON
(+0.38%)
BYN
1,82 RON
(+1.1%)
CAD
3,18 RON
(+0.25%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,91 RON
(-0.43%)
JPY
0,04 RON
(+0.47%)
CZK
0,18 RON
(-0.75%)
INR
0,06 RON
(+0.42%)

Lista investiţiilor „inutile” în spitalele care vor fi închise sau reprofilate

– MONEY.ro a realizat o listă a spitalelor profitabile, în care s-au investit bani “grei” în ultimii ani, dar care figurează pe lista unităţilor propuse de către Ministerul Sănătăţii pentru comasare sau reprofilare. Vezi câţi bani s-au investit în 2010 în spitalele pe care Ministerul vrea acum să le închidă.


Brăila:Verdict-comasare

Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Brăila şi Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila vor fi comasate cu Spitalul de Urgenţă Judeţean Brăila.
“Nu e momentul ca cele trei spitale să se unească”, a spus pentru MONEY.ro Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.

În 2010 s-au investit 11 mld de lei vechi în mobilier, mese de consultaţii, în reabilitarea unităţii (n.red. Spitalul de Obstetrică-Ginecologie), a mai spus şeful CJ Brăila. În 2011 se vor investi alte 5 mld. lei vechi în aceeaşi unitate, în 5 incubatoare şi schimbarea cazanelor, bani proveniţi de la Consiliul Judeţean, adaugă el.

Citește și
1 Comentariu
  1. PACIENT spune

    Ce bine ar fi fost daca ati fi putut cere si parerea unor pacienti ai acestor spitale din Braila !
    Intelegeti, ca acele investitii de care vorbeste seful C.J. Braila le-au rotunjit conturile lui si ale MANAGERILOR de spitale (slugile lui politice). Pacientul cumpara in continuare medicamente la farmaciile indicate de medici (unde ei au interese personale), mancarea pentru pacienti este adusa de acasa de apartinatori (in spital cu 7 lei pe zi la TBC, din care se si mai fura…), spaga data.. incepand da la portar la ingrijitoare, asistente si medici.. ), lipsa de respect fata de pacient manifestata in multe cazuri si de catre personalul auxiliar medical…etc. NOI VREM CA ACTUL MEDICAL SA SE IMBUNATATEASCA, nu avem nevoie „mobilier, mese de consultaţii, în reabilitarea unităţii” ..etc. VREM RESPECT SI ATAT, CEREM PREA MULT ?! Se lauda ca a adus echipamente noi ? si ce daca… daca nu are personal specializat ca sa-l exploateze? Il tine pe post de bibelou, de pe care din cand in cand mai sterge praful. ALTELE SUNT INTERESELE AICI, DE ACEEA NU SE DORESTE COMASAREA SPITALELOR! Daca ar conta pacientul, ar face-o dar asa….. ESTE CLAR CA NU CONTEAZA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata