Maguay a prezentat seria limitată de notebook-uri „MyWay”

Maguay, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, a prezentat miercuri (16 februarie 2011) noua serie de noteboook-uri ‘MyWay’, în ediţie limitată, care înlocuieşte vechiul brand de portabile eXpertBook.

Potrivit lui Eduard Pughin, directorul operaţional al companiei, noile portabile sunt comercializate de la un preţ minim de 1.000 de lei (inclusiv TVA), într-o configuraţie minimă ce promovează tehnologii de ultimă oră. ‘Noua generaţie de notebook-uri Maguay are un cost minim de achiziţie şi un raport foarte bun performanţă-preţ.

Preţurile pornesc de la 1.000 de lei, cu TVA, şi depind foarte mult de configuraţia aleasă de către cumpărător. Noul portabil poate fi upgradat şi integrează cele mai recente tehnologii lansate pe piaţă’, a afirmat Pughin.
Acesta a precizat faptul că Maguay a optat pentru promovarea produselor bazate pe echipamente noi, prin prisma parteneriatelor semnate cu Intel şi Microsoft. ‘Maguay a optat doar pentru promovarea produselor bazate pe echipamente noi.

Citeste si:  Vânzările produselor vegetale de la Agricola Bacău, în creştere cu 40% în postul Paştelui

De regulă, marile corporaţii aleg să-şi vândă produsele apelând la tehnologii rămase în stocuri. Noi am preferat să creăm produsele aşa cum credem de cuviinţă, nu să le vindem direct asamblate de la producător’, a spus directorul operaţional al Maguay.
Noile portabile incluse în ediţia limitată ‘MyWay’ sunt personalizate cu imagini ale obiectelor colecţionate şi expuse în cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi beneficiază de cel mai rapid service, respectiv remedierea problemei apărute în maxim 7 zile de la semnalare.

Brand-ul ‘MyWay’ va fi alcătuit din cinci linii de produse: X-Xtreme (produse profesionale, puternice), S-Standard (pentru home&business), E-Executive (pentru segmentul business), V-Value (notebook pentru entry level) şi N-Navigator (serie de netbook-uri). Maguay, companie înfiinţată în anul 1997, a raportat pentru anul 2009 o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Citeste si:  Piaţa bunurilor de folosinţă îndelungată din România, în creştere cu 4% în T1, până la 349 milioane euro

În 2008, furnizorul de soluţii IT a obţinut eticheta ecologică europeană din partea Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile, fiind astfel prima firmă românească din domeniul IT care deţine această certificare pentru toate notebook-urile şi sistemele de produse. Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca: Interbrands Marketing&Distribution, Augsburg International, G45/Group for Secutior, Conpet S.A.

Citește și
1 Comentariu
  1. gabi spune

    Cum pot sa cumpar unul si de unde?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata