Veşti proaste! Teo Trandafir se simte din ce în ce mai rău!

– Teo Trandafir se lupta inca cu boala si, la mai bine de o luna si jumatate de cand a fost internata in clinica din Viena, starea ei de sanatate se inrautateste, anunţă Agentiadepresamondena.com

Se pare ca infectia interna cauzata de o pancreatita acuta s-a extins din nou in abdomenul vedetei. Medicii austrici au reinceput tratamentul insa nu au internat-o inca la Terapie intensiva.

Teo urma sa fie externata sis a revina in tara pe 10 februarie, fiind asteptata de prietenii sai cu o petrecere surpriza.

Citeste si:  Teo Trandafir a fost operată din nou, medicii sunt rezervaţi

Vedeta de televiziune a fost internata la inceputul lunii ianuarie in Spitalul Universitar din Viena. Motivul internarii: o inflamatie acuta a pancreasului.

Starea ei de sanatate este cauzata de un factor benign, cel mai probabil de aparitia unor pietre la vezica biliara, eliberate pe tractul biliar.

Teo este internata in Clinica AKH din Viena iar cheltuielile sunt suportate de Adrian Sarbu. “Am suficiente motive sa o ajut pe Teo cu tot ce pot. Sa nu uitam ca ea este parte a istoriei de succes a PRO TV. Eu imi recunosc o obligatie morala fata de tot ceea ce inseamna aceasta istorie, inclusiv fata de oamenii care au participat la constructia ei.

Citeste si:  Teo Trandafir va fi operată la AKH, Viena

Fara sa dramatizez, situatia medicala in care se afla Teo era una foarte grava si cerea o actiune rapida si competenta. Sunt convins ca multi oameni si-ar fi dorit sa o ajute, dar nu au putut. Sa considere ca am actionat si in numele lor”, a spus Adrian Sarbu.

Citește și
2 Comentarii
  1. anna spune

    lupta teo …pentru fetita ta ,pt familia ta,pt. toti care te iubesc,si nu sunt putini….sanatate multa teo t.

    sa va dea D/zeu inapoi inmiit domnule Adrian Sarbu

  2. carmen spune

    Teo, sanatate multa si Dumnezeu sa aiba grija de tine si familia ta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata