Familia viitoarei mirese Kate Middleton vinde farfurii de unică folosinţă având ca temă regalitatea

Firma de articole pentru petreceri condusă de părinţii viitoarei mirese a prinţului William, Kate Middleton, a lansat, cu două luni înainte de căsătoria regală, o nouă gamă de farfurii şi pahare de unică folosinţă, având ca temă regalitatea, informează AFP.

Site-ul internet al firmei Party Pieces propune pahare decorate cu însemne care seamănă cu cele ale familiei regale britanice. Farfuriile, şi ele de carton, se vor replici ale vechilor farfurii din porţelan dantelat, unele reprezentând o regină cu coroană, încadrată de două steaguri ale Marii Britanii.
Farfuriile şi paharele se vor vinde începând din 18 martie, cu şase săptămâni înaintea căsătoriei prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Angliei, cu Kate Middleton.

Citeste si:  UE - Rusia: următorul nivel de cinism

Înainte de căsătorie, ‘vor fi multe petreceri populare’, a spus Party Pieces pentru a justifica lansarea acestei serii. Prinţul William se va căsători pe 29 aprilie, la Londra, cu Kate Middleton, la ceremonia religioasă fiind invitate 1.900 de persoane, capete încoronate, oameni politici şi celebrităţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata