Honda Trading România lansează ediţia specială Honda

Honda Trading România lansează pe piaţa românească ediţia specială Honda Civic GT 1.8 cu 5 uşi, începând cu februarie 2011, potrivit unui comunicat al companiei.

Beneficiind de o serie de dotări de excepţie, acelaşi profil dinamic cu un design modern şi neconvenţional al modelului Civic 5D, ediţia specială GT 1.8 (cinci uşi) se alătură cu succes gamei Civic, păstrând caracterul compact al segmentului din care face parte.
În completare, tot din această perioadă, Honda Trading România va comercializa şi modelul de început de gamă, Civic 1.4 Comfort, care împrumută o mare parte din dotările standard ale echipărilor superioare.

„Lansarea Civic GT în România reprezintă celebrarea gamei de modele Civic disponibilă până acum pe piaţa locală. Civic este în continuare un model ce reprezintă foarte bine poziţionarea Honda ca ‘Alternativă la Premium’, cu un grad înalt de competitivitate în zona superioară a segmentului compact”, a declarat vicepreşedintele Honda Trading România, Masahiro Ikeda.
Modelul Civic GT, produs în uzina Honda din Swindon, Marea Britanie, dispune de o serie de echipamente high-tech ce încorporează tehnologii de ultimă oră şi siguranţă de 5 stele.

Noul GT este echipat cu jante Dark Chrome 17′, grilă frontală sport, tapiţerie din piele şi Alcantara, ornamente exterioare cromate ce îl diferenţiază subtil de restul echipărilor, dar păstrează acelaşi caracter practic al modelului de bază – cel mai bine reprezentat de sistemul flexibil ‘Magic Seats’, ce permite transportul obiectelor agabaritice în zona locurilor din spate.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea în septembrie 2006. Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii, cu o preocupare constantă faţă de mediul înconjurător.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata