Vânzarea Volksbank nu are legătură cu actualul context economic

Deschiderea către o posibilă tranzacţie privind vânzarea Volksbank nu are legătură cu situaţia economică actuală, au declarat oficiali ai băncii.

‘După cum deja a fost anunţat în prima parte a lunii decembrie 2010, Volksbank AG şi-a manifestat public intenţia de a verifica oportunităţile de vânzare ale grupului Volksbank Int’l Grup, a cărui membră este şi Volksbank România. Această deschidere către o posibilă tranzacţie, nu are nicio o legătură cu situaţia economică prin care trecem cu toţii în acest moment, Grupul Volksbank International fiind în continuare un jucător important pe piaţa financiar-bancară internaţională’, au afirmat oficialii Volksbank.

Citeste si:  Ford Motor construieşte o fabrică de 450 milioane de dolari în Thailanda

Volksbank România este o banca comercială care activează pe piaţa românească din luna mai a anului 2000. Principalul acţionar al băncii este Volksbank International AG , în majoritate deţinut de Österreichische Volksbanken-AG, bancă ce reprezintă instituţia centrală a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria. Membrii Directoratului Volksbank România sunt Lurf Johann – Preşedinte, Dr. Udo Birkner – Vicepreşedinte Simona Fătu – Vicepreşedinte, Valentin Vancea – Vicepreşedinte, Lucian Cojocaru – Vicepreşedinte, Andreas Burkhardt – Vicepreşedinte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata