EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,11 RON
(+0.12%)
GBP
5,36 RON
(+0.04%)
CHF
4,50 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.44%)
BYN
1,67 RON
(+0.12%)
CAD
3,07 RON
(+0.21%)
RSD
0,04 RON
(-0%)
AUD
2,94 RON
(+0.42%)
JPY
0,04 RON
(+0.22%)
CZK
0,18 RON
(-0.19%)
INR
0,05 RON
(0%)

CBS şi Warner Bros. Television au renunţat la sitcomul „Two and a Half Men”

Veşti proaste pentru fanii serialului ‘Two and a Half Men’ (Doi bărbaţi şi jumătate) după ce companiile CBS şi Warner Bros. Television au anunţat că au oprit producţia sitcomului, în urma unui interviu radiofonic incendiar oferit de starul serialului, Charlie Sheen, transmite Associated Press.

Decizia de a opri producţia este ‘bazată în totalitate pe afirmaţiile făcute de Charlie Sheen, pe comportamentul său şi pe starea sa actuală’, conform unui comunicat comun al ceor două companii, dat pubicităţii joi. Producţia acestui sitcom a fost stopată încă din luna ianuarie pentru că Charlie Sheen era internat într-o clinică de reabilitare din cauza problemelor cu alcoolul.

Exact când situaţia părea să reintre pe un făgaş normal, purtătorul de cuvânt al actorului anunţând chiar reluarea filmărilor în cursul săptămânii viitoare, totul a explodat în urma declaraţiilor făcute de actorul de 45 de ani într-un interviu radiofonic cu Alex Jones.

În acest interviu Sheen s-a dezlănţuit împotriva producătorului executiv al serialului, Chuck Lorre, într-o tiradă cu accente antisemite, acuzând faptul că deşi este gata să se reîntoarcă pe platourile de filmare, producătorul îi pune beţe în roate.

‘Este deplorabil că un individ pe care-l cheamă Chaim Levine – da, acesta este numele adevărat al lui Chuck (Lorre) – a încercat să se folosească de mine şi de situaţia mea pentru a ieşi el însuşi din acest proiect. L-am făcut de râs probabil în faţa copiilor lui şi a tuturor prin faptul că m-am vindecat şi mi-am rezolvat problemele atât de rapid încât mintea lui înapoiată nu a putut înţelege’, declarat Charlie Sheen.

Apoi, adresându-i-se direct lui Chack Lorre, prin intermediul postului de radio, Sheen a mai adăugat cu trimitere la serialul ‘Two and a Half men’: ‘Din câte ştiu, Chaim, mi-am petrecut ultimii zece ani transformând tinichelele tale în aur pur. Iar recunoştinţa pe care o primesc din partea acestui şarlatan este că nu mai vrea să-şi facă treaba, adică să scrie’.
Chuck Lorre, născut sub numele Charles Levine, este un producător veteran de televiziune, din portofoliul său de seriale făcând parte şi ‘The Big Bang Theory’, ‘Dharma & Greg’ sau ‘Cybill’.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata