EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,27 RON
(+0.7%)
GBP
5,34 RON
(+0.51%)
CHF
4,55 RON
(+0.14%)
BGN
2,47 RON
(-0.09%)
BYN
1,75 RON
(+0.84%)
CAD
3,16 RON
(+0.4%)
RSD
0,04 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.73%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(+0.58%)

Termenul de înscriere la Animation Worksheep se prelungeşte

Termenul de înscriere pentru prima ediţie a Animation Worksheep, atelierul de film de animaţie organizat de Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, se prelungeşte până pe 11 martie 2011 inclusiv, a anunţat vineri (25 februarie 2011) Toma Peiu, PR manager al Festivalului Anim’est.

Organizatorii au anunţat, de asemenea, posibilitatea acordării unor burse către unii candidaţi. „Noi dorim să dăm posibilitatea tuturor copiilor şi tinerilor talentaţi să participe la acest atelier. Bursele pe care le vom oferi vor consta, în special, în scutiri de la taxa de participare. Va urma o discuţie separată, de la caz la caz, dar poate fi vorba de candidaţi defavorizaţi din punct de vedere social sau economic.

De asemenea, dorim să-i răsplătim şi pe acei candidaţi care se diferenţiază, care demonstrează că au foarte mult talent”, a declarat Toma Peiu. Programul Animation Worksheep este destinat tinerilor animatori români cu diferite niveluri de experienţă, organizatorii dorind să ofere astfel câteva oportunităţi unice în România.
Cursanţii şi publicul larg vor putea urmări rezultatele atelierului Animation Worksheep pe marele ecran, la a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est, care va avea loc în perioada 7- 16 octombrie, la Bucureşti.

Timp de două săptămâni, în perioada 4-17 aprilie, cursanţii vor avea parte de o experienţă consistentă de lucru în ceea ce priveşte filmul de animaţie, având la dispoziţie software şi hardware de ultimă generaţie şi traineri cu reputaţie. La finalul workshop-ului Animation Worksheep, fiecare participant va avea în portofoliu un nou scurtmetraj de animaţie.

Participanţii vor fi împărţiţi pe 3 grupe, fiecare coordonată de câte un trainer, care îi va ghida şi le va oferi tot sprijinul necesar pentru realizarea unui scurtmetraj de animaţie, va lucra alături de cursanţi pe teme şi exerciţii pregătitoare şi va realiza o evaluare zilnică. Cei care doresc să participe trebuie să trimită un e-mail pe adresa workshop@estenest.ro, menţionând în subiectul e-mailului Animation Worksheep.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata