Cum a încercat un american cu o avere de 40 mil. $ să convingă câteva sute de români să intre în afacerea sa: Nu veţi ajunge niciodată bogaţi ca simpli angajaţi

– „Dacă vei lucra toată viaţa pentru o companie, nu vei ajunge niciodată bogat”, acesta a fost mesajul prin care Nathan Ricks (foto), americanul care a făcut o avere de 40 de milioane de dolari în domeniul network marketing-ului (marketing în reţea), a încercat să convingă câteva sute de români că deschiderea unei afaceri este principala modalitate de a face cu adevărat bani.

Ricks a fost prezent la finele săptămânii trecute la Bucureşti, unde a prezentat modelul de business de tip piramidal al companiei Nu Skin, cu venituri anuale de 1,54 miliarde de dolari în toate cele peste 50 de ţări în care activează.

Citeste si:  Rotiri gratuite şi bonusuri de excepţie

În opinia lui Ricks, există trei modalităţi prin care poţi să faci afaceri: prima este să cumperi sau să începi o afacere mică (însă riscul e să pierzi foarte mulţi bani, deoarece în SUA, de exemplu, rata de faliment este de aproape 75% în primii cinci ani de la demararea acestui tip de afacere); a doua modalitate este cumpărarea unei francize – o afacere mai puţin riscantă, pentru că 75% din cei care cumpără franciza reuşesc să facă bani, deoarece folosesc un sistem demonstrat, iar toate greşelile de business au fost scrise în manualul de franciză ( dar care are ca principal dezavantaj faptul că deţinătorul francizei trebuie să plătească pentru totdeauna, lunar, o sumă de bani); a treia modalitate (şi cea folosită de compania sa – Nu Skin) este construirea unei reţele care să preia avantajele unei francize, dar pentru care să nu se plătească lunar o taxă.

Citeste si:  Gatti, "naşul" lui Doroftei, ucis de nevastă cu cureaua de la poşetă

Milionarul american a încercat să convingă câteva sute de români să plătească câte 1.000 de euro pentru a primi pachetul de franciză al Nu Skin, relatează ZF.ro.

Citește și
4 Comentarii
 1. zx spune

  Foarte tare!
  Nu Skin, Amway, Herbal Life. Este acelasi rahat cu alti prosti.

  Uite am eu o idee mai buna: trimiteti-mi mie 10€. Nu veti primi nimic in schimb, dar cel putin nu veti arata a fraieri care au pierdut 1000€ (in prima faza, ca nu se opreste aici…)

 2. Yo spune

  Astia sunt nebuni uncunoscut ma suna in fiecare zi sa intru inafacerea extraordinara si incredibila Nu Skin si sa platesc 1000e .Sa presupun ca a-si detine 1000e cash oricum nu i-asi investi in asa o porcarie..

 3. kok spune

  foarte tare, adica o franciza care in mod normal costa cateva zeci sau sute de mii de euro se poate achizitiona cu 1000 euro ? si stai ca asta nu este totul. din cate inteleg tu esti in pozitia in care este mcdonalds si din momentul in care ai franciza ta poti crea o RETEA de francize in toata lumea. si asta cu 1000 Euro. Este ca si cum as fi Dinu Patriciu si as da la toata lumea mic.ro cu 1000 Euro.
  foarte tare.
  cine stie cu cine pot sa iau si eu legatura pentru afacerea asta?

 4. Florin spune

  @kok daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe adresa de email de mai jos.
  florin.ian@gmail.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close