Bani publici pentru revistele de propagandă ale primarilor de sector. Vezi cum se laudă fiecare edil

– Cea mai scumpă revistă este tipărită de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Cel mai avid după publicitate se remarcă edilul Sectorului 2 – Neculai Onţanu. Primarul Sectorului 3 – Liviu Negoiţă – ascunde costurile revistei, iar Piedone susţine că îşi plăteşte singur gazeta.

Vanghelie nu are “almanahe”, iar Cristian Poteraş de la Sectorul 6 îşi delectează cititorii cu jocuri SUDOKU, integrame şi concursuri cu televizoare color.

În Sectorul 1 din București, editarea, printarea și distribuția revistei ce poartă numele “Capitala Capitalei” costă, după cum susține purtătorul de cuvânt al administrației locale – Alexandru Ichim, în jur de 22.000 euro pe lună, sumă pe măsura bugetului sectorului, care este mai mare şi decât al Primăriei Capitalei.

Citeste si:  CNA: Somaţie pentru dezechilibre electorale la Antena 3 şi scrisoare de atenţionare pentru TVR

Publicația, ajunsă la numărul 60 în luna ianuarie 2011, are ca temă principală, după cum se poate observa de pe prima pagină, o problemă “spinoasă” pentru primarul liberal Andrei Chiliman: organizarea unui referendum în București pe tema “Legii Capitalei” propusă de președintele PDL București – Elena Udrea, care presupune limitarea atribuțiilor primarilor de sector, cele șase noi unități administrativ teritoriale fiind conduse de viceprimari subordonați Primarului General. Citeşte mai mult pe B365.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata