Şeful ANAF i-a dat în judecată pe Valer Marian, Diana Severin şi Vasile Lincu

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, i-a dat în judecată pe senatorul PSD Valer Marian, pe Diana Severin (fosta şefă a Vămii Ploieşti) şi pe preşedintele sindicatului Pro Lex, Vasile Lincu, pentru afirmaţii defăimătoare la adresa sa şi a instituţiei pe care o conduce.

‘În cursul zilei de ieri, 1 martie 2011, am înregistrat cererile de chemare în judecată impotriva numiţilor Valer Marian – senator PSD, Diana Severin – fost director coordonator al Direcţiei judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova şi Vasile Lincu, preşedinte al Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor – Pro Lex. Am solicitat instanţei să-i oblige pe aceştia să repare prejudiciul pe care mi l-au cauzat prin afirmaţii defăimătoare la adresa mea şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală’, a declarat Sorin Blejnar, într-un comunicat.

Citeste si:  ALDA PRODSERCOM SRL - notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

El a precizat că acţiunea pe care a declanşat-o este de natură civilă, întemeiată pe răspundere civilă delictuală. ‘Am solicitat despăgubiri simbolice de natură materială, în valoare de 1 leu. Totodată, ţin să mai precizez că am ales calea acţionării în instanţele civile de judecată şi datorită faptului că numitul Valer Marian beneficiază de imunitate parlamentară, fiind senator în Parlamentul României’, a spus şeful Fiscului.
În ultimele zile, preşedintele ANAF a fost acuzat de oameni politici ,lideri de sindicat şi de angajaţi ai Vămii, că el ar fi ‘regina’ de pe ‘tabla de şah’ a corupţiei din vămi. Blejnar a respins categoric aceste acuzaţii şi a afirmat că este atacat în mass-media pentru că încearcă să facă curăţenie în sistem.

Citeste si:  Valentin Ceauşescu: Suntem mai aproape de a cunoaşte adevărul
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata