Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

– Robert Turcescu are două firme care i-au adus un profit frumos în ultimii ani. Fosta vedetă Realitatea TV, care acum are un talk show pe canalul B1 TV, deţine firma Camera 1, o societate la care este asociat cu Alina Maria Ristea şi care derulează activităţi de difuzare a programelor de televiziune. Firma a fost înfiinţată în anul 2007 şi a acumulat un profit net de peste 810.000 de lei, în perioada 2007-2009, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Turcescu mai are o firmă, RT Media Comunication SRL, înfiinţată în anul 2004, al cărei obiect de activitate constă tot în activităţi de difuzare a programelor de televiziune. Firma a acumulat în perioada 2004-2009 un profit de aproape 5,6 milioane de lei.

Citeste si:  Mozarella de bivoliţă - o afacere pe care străinii o dezvoltă în România

Gabriela Firea: presă şi imobiliare

Gabriela Firea deţine 34% din acţiunile firmei Media Casa Press, unde acţionar majoritar este Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu. Gabriela Firea face parte şi din consiliul de administraţie al societăţii. Firma a fost înfiinţată în anul 2007, se ocupă de activităţi de editare a revistelor şi periodicelor şi a adus profit doar în 2009 în valoare de 115. 000 lei.

Gabriela Firea mai este administrator din anul 2009 la Intact Advertising SRL, firmă de publicitate, care nu a adus profit în anul 2009. Continuarea în Adevărul.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close