Dezvăluiri şoc cu privire la vocea inegalabilă a lui Michael Jackson

– Chirurgul francez Alain Branchereau, autorul lucrarii „Michael Jackson, secretul unei voci”, sustine ca inegalabilele note acute ale starului american sunt rezultatul unui anti-hormon masculin.

Cartea va vedea lumina tiparului pe 9 martie in Franta si prezinta teoria medicului francez cu privire la particularitatile vocale ale artistului decedat in 25 iunie 2009, relateaza ANSA.

Potrivit specialistului francez, fenomenul Michael Jackson ar putea fi similar tinerilor castrati din secolul al XVI-lea, intrucat artistul ar fi urmat in perioada adolescentei un tratament pe baza de ciproterone, contra acneei juvenile.

Citeste si:  Experţii britanici cer evitarea tratamentelor "inutile" pentru bolnavii de cancer în fază terminală

Molecula care intra in componenta medicamentelor anti-acneice a fost descoperita in anii 70 si la vremea respectiva era utilizata frecvent, fara a-i fi cunoscute efectele daunatoare ulterioare, precum inhibarea hormonilor masculini.

Branchereau sustine astfel ca Michael ar fi fost supus fara sa stie, unui veritabil proces de „castrare chimica”, fenomen care a permis mentinerea vocii sale intr-un registru adolescentin in ciuda trecerii anilor, subliniaza sursa.

Ziare.com

Citește și
1 Comentariu
  1. Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) spune

    Ce ,,dezvaluiri socante” ??!! SOCANTA este aceasta URIASA SMINTEALA !!FALS !!! Cat se poate de FALS !!Il roade invidia pe acest asazis medic ca si pe multi alti smintiti, precum rugina mananca fierul. Il mai roade si dorinta avida de publicitate si inavutire. Glasul LUI MICHAEL este asa, de provenienta DIVINA inca din copilarie, si a ramas neschimbat in ciuda atator cumplite nedreptati suferite, pana in ceasul Sacrificiului Sau, este INSUSI GLASUL CERULUI, glasul unui INGER prin care DOMNUL graieste !!! Sa le intre bine in capetele seci !! Iar de nu vor sa accepte, ii va obliga Vesnicia, Insusi D-ZEU si iubirea vesnica ce i-o vor purta generatii de fani. NU dati crezare, dragi fani si oricare om de buna-creinta !! Nu cadeti in cursa prin care se vrea intunecarea mintii si sufletului !! Fiti vigilenti , verticali si darji cu acesti RATACITI care vor cu orice pret sa intineze numele, creatia si memoria acestui VESNIC INGER !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata