EUR
4,83 RON
(-0%)
USD
4,47 RON
(0%)
GBP
5,48 RON
(0%)
CHF
4,58 RON
(+0.01%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,73 RON
(0%)
CAD
3,14 RON
(0%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,68 RON
(-0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,17 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(0%)

 

Sexul în direct este un lucru bun pentru edificarea studenţilor

Un curs de psihologie de la Universitatea Northwestern din Chicago consacrat practicilor sexuale a luat o întorsătură spectaculoasă când un cuplu exhibiţionist a făcut o demonstraţie în direct în faţa studenţilor stupefiaţi, relatează AFP.

După terminarea cursului, la care participau circa 100 de studenţi, printre care şi mama unuia dintre ei, aceştia au fost invitaţi să rămână pentru o demonstraţie de orgasm şi de folosire a jucăriilor sexuale, scrie Chicago Sun-Times. Însetaţi de cunoaştere, cei mai mulţi au rămas şi au asistat în direct la orgasmul promis, datorită performanţelor unui cuplu înarmat cu un instrument care semăna cu un fierăstrău electric, dar a cărei lamă era de fapt un falus.

Tânăra care a făcut demonstraţia, Faith Kroll, 25 de ani, a explicat că a vrut mai întâi să-şi prezinte pur şi simplu jucăriile sexuale şi să discute cu studenţii, dar că s-a răzgândit după ce a fost întrebată despre fantasmele sale favorite. ‘Unul din ele este să o fac în faţa oamenilor’, a explicat aceasta. Profesorul de psihologie, John Michael Bailey, a afirmat că mai întâi a ezitat să autorizeze acest raport sexual în public, ‘temându-se că multă lume va spune că este ceva deplasat’.

‘Hotărârea mea de a spune da a fost generată de imposibilitatea de a găsi motive legitime pentru a împiedica studenţii să asiste la o asemenea demonstraţie’, a spus el.
Directorul universităţii a decis declanşarea unei anchete. Într-o primă fază, un purtător de cuvânt susţinuse totuşi iniţiativa precizând că ‘universitatea sprijină eforturile pentru avansarea în cunoaştere’.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata