EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,27 RON
(-0.03%)
GBP
5,41 RON
(-0.58%)
CHF
4,56 RON
(-0.06%)
BGN
2,48 RON
(-0.36%)
BYN
1,76 RON
(-0.43%)
CAD
3,16 RON
(-0.3%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.36%)
CZK
0,18 RON
(-0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

Victor Ponta: Nu se va ajunge la vama Constanţa până se termină de ascuns şi de ars toate documentele

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni (7 martie 2011) că nu îl ia în serios pe preşedintele Traian Băsescu atunci când spune că vrea să vadă acţiuni în vămile de interior şi că nu crede că se va ajunge la vama din Constanţa.

‘Până nu termină de ascuns şi de ars toate documentele şi de dus toate containerele fratelui mai mare nu cred că se va ajunge în vama Constanţa. Mai au vapoare de trimis în larg… Nu îl iau în serios (pe Traian Băsescu – n.r.) pentru că am constatat că, în momentul în care anchetele au ajuns la nivelul politic, şi nu e doar Blejnar acolo, de la Blejnar mai departe, au încetat.

Deci, s-a dorit doar ceva jos acolo ca să dăm un pic de satisfacţie. E total neserios. Mi se pare neserios domnul preşedinte’, a declarat, liderul social-democrat, după şedinţa Uniunii Social-Liberale. Preşedintele Traian Băsescu susţine că „esenţa” fraudei este la vămile din teritoriu, menţionând că nu trebuie omisă vama de la Constanţa.

„Pentru că în sală sunt şi poliţişti şi reprezentanţi ai ANAF, alături de dvs., aş vrea să fac menţiunea legată de ultimele acţiuni cu privire la Poliţia de Frontieră şi la vămile din frontieră, că esenţa fraudei vamale este la vămile din teritoriu, acolo unde se stabileşte valoarea mărfurilor, cantitatea mărfurilor, nivelul de accize, TVA.
Sigur, a fost o operaţiune necesară cea din vămi, dar aş vrea să văd acţiunea în vămile de interior, inclusiv în Portul Constanţa, care este tot o vamă de frontieră, dar nu trebuie omisă vama de la Constanţa”, a spus preşedintele Traian Băsescu, luni, la bilanţul activităţii desfăşurate de Ministerul Public pe anul 2010.

Citește și
1 Comentariu
  1. SANDU spune

    TARE MIE CA PONTA SPUNE ADEVARUL!!!!!!!!!.DEALTFEL, CEI DIN C-TA TOTI STIU(INCLUSIV LOCUITORII URBEI) CA NENEA CU „DEZARMAMENTUL TAIWANEZ” , CEL CU FABRICA DE PUI, TRANSFORMAT IN EXPERT DE ARMAMENT CU CONSILIER SPECIAL IN SPECIALITATE DE 23 ANI E…”CALUL BREAZ” D-ACOLO……CHIAR CREDETI IN POVESTILE LU’ „NEA OPINCA SI LIPSA DE TOL”?????????//////HEHHEHHEEHH

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata