Bercea Mondial rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Craiova a respins recursul său

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, rămâne în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins miercuri (9 martie 2011) recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Olt prin care a fost respinsă cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a cunoscutului interlop din Olt.

În faţa Curţii de Apel Craiova s-au strâns, miercuri, peste 20 de membri ai familiei lui Bercea Mondial, care au fost supravegheaţi de zeci de forţe de ordine pentru prevenirea oricărui incident. Tribunalul Olt a respins, pe 3 martie, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel.
Bercea Mondial a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe data de 20 februarie, el fiind acuzat de tentativă de omor calificat, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bercea a fost reclamat de nepotul său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, în vârstă de 17 ani, care a fost lovit cu un cuţit în spate, în urmă cu două săptămâni, incidentul petrecându-se într-un bar din oraşul Drăgăneşti.

Citeste si:  Academia Română nu a convenit încă forma în care va modifica, în DEX, sensul cuvintelor ţigan şi jidan
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata