Corneliu Vadim Tudor critică în plenul PE decizia de eutanasiere a câinilor fără stăpân

Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor (neafiliaţi) a criticat în plenul Parlamentului European o decizie recentă din România privind eutanasierea câinilor fără stăpân.

”Zilele acestea, partidul de guvernământ din România a luat o decizie aberantă – a votat eutanasierea, adică uciderea, câinilor fără stăpân. Fac un apel la Partidul Popular European, care are ca doctrină creştin-democraţia: vă rog să vorbiţi cu colegii de grup politic din PDL să nu-şi păteze mâinile cu sânge nevinovat”, a spus eurodeputatul.

Declaraţia lui Vadim Tudor a avut loc în cadrul intervenţiilor de un minut, din actuala sesiune plenară a PE de la Strasbourg. ”România se întoarce din păcate la Evul Mediu întunecat, se barbarizează. Regimul Băsescu astăzi eutanasiază câini, iar mâine va eutanasia oameni. Uciderea câinilor reprezintă totodată şi o afacere profitabilă pentru mafie. Ajutaţi România să nu se transforme în Uganda lui Idi Amin!. Indiferent ce motive ar invoca unii, există soluţii paşnice şi civilizate, iar crima nu a rezolvat niciodată nimic în istorie”, a încheiat eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.