Lindsay Lohan incriminată de înregistrările realizate cu camerele de supraveghere ale magazinului

Lindsay Lohan, acuzată de furtul unui colier în valoare de 25.000 de dolari dintr-un magazin din Los Angeles, este incriminată de înregistrările realizate cu camerele de supraveghere ale magazinului, transmite miercuri (9 martie 2011) Associated Press.

Frumoasa şi controversata actriţă în vârstă de 24 de ani şi-a petrecut aproximativ 25 de minute în magazin şi ar fi plecat purtând la gât colierul sustras. În cadrul emisiunii ‘Entertainment Tonight’ de marţi au fost prezentate câteva fragmente din înregistrările realizate de cele 4 camere de supraveghere ale magazinului Kamofie & Co., un magazin de bijuterii din Venice, în apropiere de locuinţa actriţei. În imagini actriţa poate fi văzută probând trei coliere înainte de a-l încerca pe cel pe care l-ar fi furat, la 20 de minute după ce a intrat în magazin.

Citeste si:  Ciocnirea dintre Italia şi Franţa pe tema imigraţiei agravează criza europeană

Aceste înregistrări fac parte din dosarul pregătit de procurori pentru cazul Lohan, actriţa pledând nevinovat la acuzaţia de furt. Actriţa trebuie să revină joi în faţa instanţei pentru a anunţa dacă va continua să pledeze nevinovat sau va accepta o înţelegere propusă de acuzare, înţelegere care însă nu o scuteşte de o perioadă petrecută după gratii, având în vedere faptul că este deja o recidivistă.

În cazul în care va continua să-şi susţină nevinovăţia, iar instanţa o va găsi vinovată, timpul pe care Lohan l-ar putea petrece după gratii creşte simţitor, având în vedere faptul că este recidivistă după condamnarea primită în 2007 pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise.

Citeste si:  Alertă cu bombă la două bănci comerciale din Chişinău

În imaginile prezentate marţi Lohan poate fi văzută stând de vorbă cu vânzătoarea, în timp ce probează mai multe coliere. Ea trece repede de la un colier la altul, până la colierul despre care se presupune că l-a furat. Conform imaginilor, ea şi-a lăsat acest colier la gât şi l-a acoperit cu un colier pe care îl purta la intrarea în magazin, după care a continuat să se uite la bijuteriile din magazin. Miercuri, în cadrul emisiunii ‘Entertainment Tonight’ vor fi prezentate, conform realizatorilor, şi imagini cu actriţa părăsind magazinul, fără să-şi scoată colierul.

Citeste si:  Vânzările mondiale de armament au trecut de 400 miliarde de dolari în 2009
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata