EUR
4,84 RON
(-0.05%)
USD
4,27 RON
(+0.34%)
GBP
5,38 RON
(+0.07%)
CHF
4,55 RON
(-0.06%)
BGN
2,47 RON
(+0.25%)
BYN
1,75 RON
(+0.25%)
CAD
3,15 RON
(+0.13%)
RSD
0,04 RON
(-0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.15%)
JPY
0,04 RON
(+0.19%)
CZK
0,18 RON
(-0.07%)
INR
0,06 RON
(+0.59%)

Modelul hainei purtate de Kate Middleton, epuizat pe site-ul Burberry

În timp ce spectatorii de la defilările de modă din Paris speculau asupra rochiei de mireasă a lui Kate Middleton, aceasta a optat pentru o ţinută mai tradiţională atunci când s-a întâlnit cu publicul în Shrove Tuesday (Mardi Gras, ziua de dinaintea începerii Postului Mare al Paştelui), relatează ziarul The Independent.

Înfăşurată într-un trenci elegant marca Burberry, Kate Middleton s-a apucat să facă… clătite la Belfast. Iar ca dovadă a faptului că viitoarea mireasă regală începe să dea tonul modei, stocul de trenciuri în mărimile 6, 8 şi 10 a fost apoi epuizat pe site-ul casei de modă.
Burberry, care şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă 2011 luna trecută, la Londra, a fost dintotdeauna o marcă preferată de cei bogaţi şi celebri, dar şi de membrii familiei regale. De exemplu, bunica viitorului soţ al lui Kate este o admiratoare a articolelor clasice ale mărcii, potrivit ziarului.

Alegerea tinerei a fost, însă, ceva mai contemporană – o haină cu două rânduri de nasturi, din lână bej, cu un tiv ondulat, cu pliuri şi o cataramă în stil aviator la guler. Haina lui Kate este puţin diferită de versiunea originală a armatei – trenciul a fost, iniţial, un impermeabil din gabardină distribuit soldaţilor în timpul Primului Război Mondial. Haina purtată de Kate face parte din noua colecţie de primăvară-vară a casei de modă Burberry, costă 650 de lire sterline şi se găseşte deja în magazine.

Campaniile publicitare recente ale mărcii Burberry i-au avut în rolul principal pe actriţa Emma Watson, din seria de filme Harry Potter, şi numeroase celebrităţi britanice, inclusiv modelul Agyness Deyn şi Otis Ferry, fiul lui Bryan Ferry, solistul formaţiei Roxy Music. Căptuşeala cadrilată şi tenta bej a mărcii Burberry au devenit sinonime cu eleganţa şi modernismul.
Kate se află, aşadar, într-o companie bună şi îşi poartă hainele respectând directivele de la defilările de modă, pentru a avea un aer hotărât, dar, în acelaşi timp, nonşalant, încheie The Independent.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata